2018-12-12 02:50


Muniţie ascunsă în haine second-hand

 |  21:00
Muniţie ascunsă în haine second-hand

Ştefan Alexandru, una dintre aşa-zisele victime ale fiilor primarului din localitatea Deta, a fost reţinut de procurori, fiind acuzat el însuşi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice în timpul scandalului din noaptea de 23 spre 24 iulie. Împotriva sa, anchetatorii au început urmărirea penală şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Anchetatorii au stabilit că Ştefan Alexandru a pătruns, înainte de conflictul în care au fost implicaţi fraţii Roman,  în incinta discotecii din Deta înarmat cu un pistol. El a ameninţat personalul discotecii, cerând să oprească muzica şi să aprindă luminile şi a îndreptat arma spre mai mulţi clienţi ai localului. Mai mulţi martori au povestit poliţiei că individul s-a jucat în permanenţă cu încărcătorul acelei arme, pe care a încercat să o armeze, însă cartuşul a rămas blocat pe ţeavă.

Potrivit lui Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, Ştefan Alexandru avea asupra sa acest pistol şi la ieşirea din discotecă, atunci când s-a încins bătaia. După reţinerea grupării Roman, „victimele” au plecat la spital, unde au primit îngrijiri medicale, iar anchetatorii au demarat imediat cercetări pentru găsirea acestui pistol.

„Nu-s ale mele”

Miercuri, procurorii Parchetului Judecătoriei Deta au dispus efectuarea unei percheziţii la domiciliul lui Ştefan Alexandru. Cu acest prilej, într-un sacou a fost găsit un încărcător şi două tuburi cartuşe. Însă arma nu a fost încă găsită de anchetatori. Ştefan Alexandru le-a declarat procurorilor că nu ştie cum a ajuns muniţia la el în casă. „Am cumpărat sacoul în cauză de la un magazin second-hand şi cred că încărcătorul şi cartuşele se aflau în el”, le-a declarat nonşalant anchetatorilor. Ipoteza nu a ţinut, Ştefan Alexandru a fost reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunerea arestării preventive.

Conflict între grupări

Reamintim că, în noaptea de 23 spre 24 iulie 2011, Ştefan Alexandru şi alte două persoane au căzut victime ale atacurilor cu sabia din partea fraţilor Roman. Apărătorii inculpaţilor susţin însă că aceste aşa-zise victime au fost cele care au generat scandalul, întrucât au încercat să-i lovească pe fraţii Roman cu maşina, atunci când au ajuns la discotecă. Între cele două tabere există un conflict mai vechi, generat, printre altele, de faptul că Ştefan Alexandru a devastat un local aparţinând familiei Roman. Pe rolul Parchetului există şi la această oră în lucru o plângere penală în acest sens.

 FOTO. tion.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...