2018-12-13 06:37


Mutu îşi cere scuze!

 |  18:52
Mutu îşi cere scuze!

Episodul excluderii de la echipa naţională îl macină pe Mutu. Conştient că a greşit faţă de Victor Piţurcă, atacantul încearcă să-l determine pe selecţioner să renunţe la această decizie capitală.

În acest sens, Mutu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe antrenorul naţionalei pentru a-şi cere scuze pentru cele întâmplate înaintea meciului cu San Marino, atunci când el şi Tamaş nu au respectat programul naţionalei. „Chiar duminică m-a sunat Mutu. Mi-a spus: «Nea Piţi, îmi pare rău, iartă-mă!». Se vedea că suferă fără naţională. Este un jucător sufletist”, a declarat Piţurcă la Gsptv. Chiar dacă fotbalistul Cesenei îşi face mea culpa, selecţionerul rămâne de neclintit şi susţine că nu va reveni asupra deciziei.

Mitică intermediază împăcarea Şeful LPF nu s-a obişnuit nici el cu ideea că Mutu nu va mai fi chemat la echipa naţională, însă după cum îl cunoaşte pe Piţurcă, ruga fotbalistului va rămâne fără ecou din partea selecţionerului. „Dacă e adevărat că şi-a cerut scuze, înseamnă că Mutu este un tip educat. Dă-i românului mintea de apoi. El ar trebui iertat, doar cine iartă e un om mare. Dar după cum îl cunosc eu pe Piţi, nu îşi va schimba decizia”, a spus, pentru „Puterea”, Dumitru Dragomir. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JAVRA ORDINARA...
15 Aug 2011

cocaina, heroina, bautura, curve si altele - ce mai vreti ma oameni ??? va faceti de ras cu totul !!!
Random imageUltimele stiri


loading...