2019-01-21 13:51


Nae Nicolae a fost condus astăzi pe ultimul drum, de zeci de persoane

 |  15:17
Nae Nicolae a fost condus astăzi pe ultimul drum, de zeci de persoane

Nae Nicolae, patronul FC Ştefăneşti, este înmormântat astăzi. Nae Nicolae a murit, miercuri, 17 iulie, după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoanae. Cortegiul funerar cu sicriul lui Nae Nicolae a fost condus la stadionul din localitatea Ştefăneşti, de zeci de persoane.

Patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a murit după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.Şeful Serviciului de Medicină Legală Ilfov a anunţat, joi, rezultatul necropsiei, arătând că moartea acestuia a fost violentă. El a precizat că legiştii nu i-au găsit alcool în sânge şi nici nu au constatat "probleme patologice preexistente". Bogdan Mălinescu a mai spus că se va încerca o "reconstrucţie a cadavrului", fiind vorba despre o procedură complicată, scrie Mediafax.ro "În fiecare distrucţie mare se încearcă reconstrucţia cadavrului, din respect pentru decedat. Încercăm să facem o reconstrucţie a cadavrului, să vedem în ce măsură se va reuşi, este o procedură complicată", a adăugat Bogdan Mălinescu.

Medicul a precizat că se va încerca şi o reconstrucţie facială, aceasta fiind "decizia familiei".Surse din Poliţia Ilfov au declarat, miercuri, că Nae Nicoale era oprit primul în coloana care aştepta la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani şi a trecut printre bariere în momentul în care a văzut că vine trenul. Nae Nicolae era căsătorit şi avea trei copii, două fete şi un băiat. Primarul din Ştefăneşti, Anghel Rababoc, a spus că fiica cea mare a lui Nae Nicolae, în vârstă de 18 ani, are probleme grave de sănătate, iar în prezent este împreună cu mama ei în Israel, pentru tratament. Potrivit lui Rababoc, Nae Nicolae i-a spus, la ultima discuţie pe care au avut-o, că în urma unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu soţia lui, referitoare la starea de sănătate a fetei, nu şi-a mai dat seama ce face şi s-a trezit cu maşina în altă parte decât ar fi trebuit să ajungă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-20

TAGURI: Nae, nicolae, inmormantat, condus, ultimul drum, zeci, persoane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...