2016-10-28 13:22

EVENIMENT


Năstase: Am jumătate de normă la ÎCCJ

 |  16:56

Liderul PSD Adrian Năstase a declarat, ieri, că a început să fie citat mai des la instanţa supremă decât înainte, adăugând ironic că înaintea alegerilor trebuie accelerate termenele, iar el are jumătate de normă la Înalta Curte. „Cred că am jumătate de normă, aici la Înalta Curte. Probabil că înaintea alegerilor trebuie accelerate termenele, aşa că dacă veniţi şi mâine, veniţi şi poimâine, ne putem întâlni aici. Este o acţiune pe care eu o consider în mod evident o hărţuire politică. (...) Este o acţiune politică concertată pornită de Traian Băsescu şi realizată prin instrumentele pe care el le-a avut la dispoziţie de-a lungul anilor", a declarat Năstase


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Adrian Năstase, ÎCCJComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României Ilie Nastase a fost numit, joi, in functia de capitan nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei.... 20 Oct 2016 | (0)
Alina Gorghiu, audiată la ÎCCJ în dosarul lui Mihail Vlasov Președintele PNL, Alina Gorghiu, a venit miercuri, la ÎCCJ, pentru a fi audiată în calitate de... 19 Oct 2016 | (3)