2018-12-11 02:54


Nave de poliţie, exponate de muzeu

 |  21:00
Nave de poliţie, exponate de muzeu

O navă fluvială de patrulare, o navă poligon, o vedetă maritimă de intervenţie, o barcă metalică cu motor şi cavalete şi cavaleţi de transport au fost preluate, ieri, fără plată, de Consiliul Local Municipal (CLM) Giurgiu de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului în vederea utilizării ca exponate muzeale în aer liber sau pentru destinaţia turistică de agrement.

Vedetele maritime de intervenţie, navele fluviale şi barca cu motor au vechimea de peste o jumătate de secol, se află în stare completă şi vor fi recondiţionate în vederea utilizării ca exponate muzeale în aer liber sau vor primi destinaţia turistică de agrement.

 „Navele şi celelalte mijloace fixe menţionate au fost supuse procesului de licitaţie publică şi, pentru că nu au fost solicitate de nimeni, s-a aplicat procedura transmiterii fără plată către alte instituţii ale administraţiei publice locale”, a declarat ieri, pentru Agerpres, reprezentantul IPJ Giurgiu, Aurel Neagu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VARANGA53
29 Aug 2011

Ceea ce aratati voi,deontologilor,e un MONITOR fluvial ce apartine MApN!Navele si ambarcatiunile preluate fara plata apartineau politiei de frontiera,nu politiei jud.Giurgiu."Ziaristi"de doi lei!
Random imageUltimele stiri


loading...