2019-01-24 00:24


Neculai Onţanu, eliberat vineri din arest

 |  14:15
Neculai Onţanu, eliberat vineri din arest

Fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, va fi eliberat din arest şi cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de luare de mită, potrivit unei decizii definitive a ÎCCJ.

Instanţa a decis, vineri, ca Neculai Onţanu şi Şutru Toma, fost secretar al Consiliului local al Sectorului 2, să fie plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile. Cei doi sunt acuzaţi de luare de mită şi spălare de bani.

În urma acestei decizii, Neculai Onţanu va părăsi penitenciarul Rahova în cursul zilei de vineri.

În acelaşi dosar, judecătorii ÎCCJ au mai decis ca fosta avocată Loredana Radu să fie plasată din arest la domiciliu, sub control judiciar, transmite Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-15

TAGURI: neculai ontanu, eliberat, vineri, arest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PROROCUL
15 Iul 2016

DOMNILOR JUDICIARISTI LUATI-I GRADELE MILITARE ACORDATE PRIN SISTEMUL MILITAR MAFIOT DIN RO SI AVEREA DOBANDITA ILICIT . STATUL SA NU MAI CHELTUIE NICI UN BANUT CU JUDECAREA LUI. SA DEA EL STATUL IN JUDECATA DACA SE CONSIDERA NEDREPTATIT , IAR DAC IN FINAL VA AVEA CASTIG DE CAUZA SA I SE RESTITUIE CHELTUIELILE DE JUDECATA SI CELE CUVENITE DIN CONFISCARI. ASA VA PUTEA DISCERNE ORICE TAMPIT DIN TARA SI DE AFARA DACA IN RO EXISTA SAU NU STAT DE DREPT . AI INTELES ACUM CAPORALE - GENERAL fierar betonist CUM E CU ADEVARUL ABSOLUT SI CU REALITATEA OBIECTIVA, DACA NU IN CATE ZILE TI-A MAI LASAT CEL DE SUS, APUCATE DE STUDII daca ai absolvit liceul LA FACULTATEA DE DREPT SAU DE FILOZOFIE , LA CAT ESTI DE "DOXAT" LE VEI TERMINA DACA TE VEI NASTE A DOUA OARA TICALOSULE CE ESTI cu 1,5 neuroni.
GEORGETA
15 Iul 2016

ESte surmenat bietul de el.Ii da drumul acasa sa isi vada amanta cu care a facut toate matrapazlicurile prin primarie, sa-si aranjeze blaturile,sa-si ia banii de la spatiiile pe care le are date pe numele anumitor persoane de incredere prin piete si malluri si sa se uite superior la cei ce l-au contestat si care au spus,scris,despre matrapazlicurile ce le-a facut in atitia ani de mandate.De ce este cercetat numai pentru citeva dintre ele si nu se verifica toate autorizatiile de construire ,toate contractele incheiate cu diverse firme care au fost si sunt abonate cu dedicatie la banii din primarie, fara licitatie.Dece nu se verifica banii pe care i-a tocat pe pomeni(ajutoare sociale) date doar celor pe care sa conteze apoi in anii cu campanii electorale etc.
Random imageUltimele stiri

loading...