2017-01-16 19:53

EVENIMENT


Need for Speed în Capitală

 |  21:00
Need for Speed în Capitală

Şoferul oprit de poliţişti cu focuri de armă în Capitală, ieri-dimineaţă, a lovit nouă maşini staţionate sau care circulau regulamentar, urmând să se stabilească dacă el urcase la volan sub influenţa unor substanţe stupefiante, după cum au indicii polițiștii.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, este din Giurgiu şi conducea un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Spania. Filmul evenimentelor de duminică dimineaţă a început pe Calea Rahovei, unde şoferul circula dinspre Șoseaua Alexandriei către Bdul Regina Maria. Când a ajuns la intersecţia cu strada Vasile Croitoru, el a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat trei autovehicule care se aflau staţionate. După producerea accidentului conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea către Pod Şerban Vodă până în Piaţa Unirii.

În Piaţa Unirii, un echipaj de poliţie rutieră a observat faptul că autoturismului îi lipsea plăcuţa de înmatriculare din faţă şi prezenta urme de avarii, motiv pentru care i-au făcut semnal de oprire, însă şoferul şi-a continuat deplasarea pe Bdul I.C. Brătianu, pe sensul opus de circulaţie către Piaţa Romană. În momentul pătrunderii pe Bdul I.C. Brătianu, autoturismul a acroşat patru autovehicule la intersecţia cu strada Halelor. Şoferul s-a deplasat în continuare spre Piaţa Universităţii, Bdul Nicolae Bălcescu, strada Dem I. Dobrescu, a virat dreapta pe Calea Victoriei, fără a respecta semnificaţia indicatorului „Accesul interzis”.

Pe Calea Victoriei, autoturismul urmărit a acroşat două autoturisme care circulau regulamentar dinspre Piaţa Victoriei către Bdul Regina Elisabeta. „Întrucât echipajele aflate în urmărire au constatat că şoferul refuză să oprească, au fost trase cinci focuri de armă regulamentar, două focuri de armă în plan vertical şi trei focuri de armă asupra anvelopelor din spate ale autovehiculului. Când a ajuns la intersecţia cu Bdul Dacia, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, având anvelopele spate decompresate, moment în care s-a izbit de un stâlp de susţinere a unui panou publicitar. Șoferul a fost rănit ușor și a fost imobilizat şi identificat de agenţii Brigăzii Rutiere prezenţi la faţa locului, după care a fost transportat la spital. La locul accidentului, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate probe biologice, pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa substanţelor stupefiante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image