2019-01-17 19:22


NEGULESCU a chemat poliţia la Parchetul General! Fostul procuror acuză un jurnalist că l-a AGRESAT

 |  14:54
NEGULESCU a chemat poliţia la Parchetul General! Fostul procuror acuză un jurnalist că l-a AGRESAT

Mircea Negulescu a chemat poliţia la Parchetul General, cerând să fie protejat de jurnalişti. Magistratul a depus plângere pe numele unui cameraman, acuzându-l de agresiune. Plângerea, după ce jurnaliştii s-au îmbulzit pentru a îi pune întrebări.

"Nu dau niciun un fel de declaraţii. Nu puneţi mâna pe mine. Ce vreţi, să mă tâlhăriţi?", a spus Negulescu la ieşirea din Parchetul General, în timp ce jurnaliştii îi puneau întrebări.

Ulterior, magistratul a revenit, spunându-le jandarmilor care asigurau paza că va depune o plângere, întrucât un cameraman l-ar fi agresat.

Mai mult, Negulescu le-ar fi cerut poliţiştilor care au venit la faţa locului să-i asigure protecţia, susţinând că a primit şi mesaje de ameninţare.

Mircea Negulescu a fost audiat, joi, la Parchetul General într-un dosar privind o plângere făcută de un magistrat pe care acesta l-a trimis în judecată, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Sursele citate precizează că este vorba despre o plângere depusă de un magistrat care era cercetat într-un dosar instrumentat de Negulescu, care a fost clasată de procurorii de la Parchetul General, însă judecătorii au infirmat decizia, constatând lipsa efectivă a anchetei.

Plângerea a fost depusă de judecătoarea Ruxandra Popescu, condamnată, în primă instanţă, la patru ani de închisoare, într-un dosar intrumentat de Mircea Negulescu. Acuzaţiile sunt de purtare abuzivă, influenţarea declaraţiilor martorilor, potrivit avocatului Ruxandrei Popescu.

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, pe 30 ianuarie, excluderea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu, acuzat, printre altele, că a luat legătura cu un suspect în mai multe dosare.

În spaţiul public au apărut mai multe înregistrări din discuţii pe care le-ar fi avut cu părţi din dosare, aceste aspecte constituind subiectul unor cercetări al Inspecţiei Judiciare. În una dintre înregistrări, Mircea Negulescu îi cerea unui martor cu identitate protejată să semneze un denunţ împotriva omului de afaceri Sebastian Ghiţă, iar acesta din urmă îi spune că „anul trecut scriam de Cosma şi se duce nevinovat la puşcarie”.

De asemenea, în spaţiul public au apărut şi conversaţiile dintre magistrat şi Andreea Cosma, cea pe care la un moment dat a anchetat-o. Deputatul Andreea Cosma a susţinut că procurorul i-a făcut avansuri, iar atunci când le-a refuzat, magistratul a ameninţat-o că o va trimite la închisoare, odată cu tatăl său, Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, şi fratele său, fostul deputat Vlad Cosma.

Recent, au apărut alte înregistrări în care ar apărea Mircea Negulescu, fostul deputat Vlad Cosma acuzându-l pe acesta că ar fi falsificat probe şi ar fi presat martorii. Vlad Cosma a depus o plângere la Parchetul General pe numele a patru procurori din DNA Ploieşti, printre care Mircea Negulescu şi Lucian Onea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-22

TAGURI: negulescu, parchetul general, jurnalist,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Feb 2018

Polițiștii care au venit nu s.au prezentat corespunzător.....nu aveau cascheta pe cap ...a doua greseala a fost ca nu i.a cerut lui ZDREANȚĂ sa se legitimeze întâi si apoi sa afle de ce au fost alertați....SPER SA FIE PUS SA PLATEASCA PTR APELAREA 112 FARA MOTIV...EU AM VAZUT CUM UNII REPORTERI AU FOST LOVITI CU COTUL DE ACESASTA STAPITURA DE INDIVID
Random imageUltimele stiri

loading...