2017-01-24 19:37


Nicuşor Constantinescu, adus din penitenciar la DNA Constanţa

 |  12:26
Nicuşor Constantinescu, adus din penitenciar la DNA Constanţa

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost adus, joi, din penitenciar la sediul DNA Constanţa, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă faptul că va fi cercetat în calitate de inculpat, în noul dosar al său.

Acest caz vizează plăţi nelegale făcute către o firmă pentru realizarea de lucrări de cadastrare a drumurilor din Constanţa. 

Procurorii DNA Constanţa l-au citat pe Nicuşor Constantinescu pentru a-l informa că i-a fost schimbată calitatea din suspect în inculpat, transmite news.ro.

De asemenea, şi celelalte persoane anchetate în acest dosar, Titi Cenuşă, la data faptei arhitect şef la CJ, şi Ioan Ichim, la data faptei administrator al unei societăţi comerciale, vor fi cercetate în calitate de inculpaţi.

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală a lui Nicuşor Constantinescu într-un nou dosar în care este acuzat că, în perioada 2007-2013, şi-a încălcat atribuţiile de serviciu şi a făcut plăţi nelegale către o firmă pentru realizarea de lucrări de cadastrare, majoritatea fictive, a drumurilor judeţene şi comunale din Constanţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-17

TAGURI: nicusor constantinescu, aduce, penitenciar, dna, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image