2019-01-24 04:33


Ninge abundent pe Valea Prahovei. Condiţii de iarnă pe DN 1

 |  21:09
Ninge abundent pe Valea Prahovei. Condiţii de iarnă pe DN 1

Traficulrutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, vineri seară, pe drumul naţional 1,în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde şoferii sunt nevoiţi să circulecu viteză redusă din cauza ninsorii abundente care reduce vizibilitatea.

Potrivit reprezentanţilor PoliţieiDN 1 Prahova, traficul este aglomerat, vineri seară, pe drumul naţional 1, înzona staţiunilor de pe Valea Prahovei.

Poliţiştii de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaiaau afirmat că pe DN 1 se circulă în condiţii de iarnă, şoferii fiind nevoiţi săcircule cu cel mult 40 - 50 de kilometri pe oră întrucât vizibilitatea esteredusă din cauza ninsorii abundente.

Carosabilul este umed, dar nu este acoperit cu zăpadă şi nu seînregistrează blocaje în trafic.

Potrivitşefului de la Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, 18 utilaje dedeszăpezire acţionează în zona de nord a judeţului Prahova, pe DN 1 şi pe DN 1A. Alte 33 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să intervină, în cazul încare va ninge, pe celelalte tronsoane de drumuri naţionale care tranziteazăjudeţul Prahova, a mai precizat Valerian Manta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...