2018-12-15 09:07


Noi interceptări în dosarul Mitei de 1 milion de euro-Fătuloiu: Sunt prieten cu Nica de l-aş împuşca

 |  09:42
Noi interceptări în dosarul Mitei de 1 milion de euro-Fătuloiu: Sunt prieten cu Nica de l-aş împuşca

Imaginea 1/1

Chestorul DanFătuloiu a insistat, de zeci de ori, în discuţiile cu omul de afaceri CătălinChelu, să primească mita, dând chiar indicaţii pentru locurile unde urmau să seîntâlnească. Pentru că ştia că este înregistrat, fostul secretar de stat poatefi, astfel, acuzat de instigare sau de exces de zel. Realitatea TV vă prezintă,în exclusivitate, interceptări din dosarul Mitei de un milion de euro, transmite Realitatea.net.

Dan Fătuloiu: Când îmi daţi primii bani?Ştefan Badea: Păi, acum vorbesc cu ăsta când începem efectiv."...Dan Fătuloiu: Care e preţul?Gabriel Constantinescu: Dumneavoastră îl stabiliţi.Dan Fătuloiu: Păi, eu vreţi să îl stabilesc. Dumneavoastră faceţi o evaluare!....Fătuloiu: Păi nu, că eu vreau să îmi dea el(nr. Cătălin Chelu) banii în tranşe.Ştefan Badea: ExactFătuloiu: Să mă întâlnesc cu el!După ce insistă în mai multe rânduri pe lângă oamenii de încredere ai luiCătălin Chelu, atunci când se întâlneşte cu omul de afaceri, Dan Fătuloiu îlîntreabă direct dacă a adus banii.Fătuloiu: Ai venit fără bani?Cătălin Chelu: Am nevoie de un om de încredere să vină cu mine.Din aceleaşi interceptări reiese că Dan Fătuloiu îl considera pe Ştefan Badea,unul dintre complicii lui Cătălin Chelu, "ca pe propriul fiu". Badeaar fi avut o afacere cu fiul chestorului de poliţie şi chiar l-ar fi acoperitpe Alexandru Fătuloiu în faţa poliţiştilor.

Potrivit interceptărilor, fostul secretar de stat înMinisterul de Interne le-a spus oamenilor de afaceri că pe fostul ministru deInterne, Dan Nica, l-ar împuşca.Dan Fătuloiu: Nica, Nica, prietenul meu Nica.Ştefan Badea: Chiar sunteţi prieteni?Dan Fătuloiu: Unde p...? Uite aici! Suntem prieteni de l-aş împuşca!

Reamintim că omul de afaceri Cătălin Chelu i-a promisfostului secretar de stat Dan Fătuloiu 1 milion de euro pentru a nu-şiîndeplini corespunzător îndatoririle de serviciu, însă, ulterior, a modificatpromisiunea şi i-a oferit 50.000 de euro cash şi foloase materiale de 270.000de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...