2018-10-20 12:35


Nokia organizează o bursă a locurilor de muncă

 |  17:19
Nokia organizează o bursă a locurilor de muncă

Compania Nokia organizează, în perioada 14 - 17 noiembrie, o bursă a locurilor de muncă pentru cei 1.800 de muncitori pe care urmează să îi disponibilizeze din luna martie a anului viitor.

Potrivit liderului Cartel Alfa Cluj, Valentin Ilcaş, la bursa locurilor de muncă au fost invitate să participe 40 de firme.

'Această bursă a locurilor de muncă a fost ideea reprezentanţilor Nokia şi este organizată de ei. Pe lângă acest eveniment, compania va organiza şi cursuri de reconversie profesională pentru muncitori, care se vrea a fi un program desfăşurat în paralel cu cel pe care intenţionează să-l facă AJOFM Cluj, cu bani din fonduri europene. Din câte am înţeles, s-au cerut cursuri de croitorie, de conducători auto profesionişti, de calculator sau de limbi străine', a precizat, luni, pentru Agerpres, Valentin Ilcaş.

Muncitorii Nokia vor mai putea primi şi câte 500 de euro în cazul în care doresc să îşi deschidă o afacere, care să îi ajute să cumpere un utilaj, să deschidă o firmă sau să îşi ia licenţă de taxi.

Fabrica Nokia de la Jucu va rămâne operaţională până la finalul anului, iar muncitorii vor rămâne în plată până în martie 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...