2018-12-13 08:26


Nou caz de viol. Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut după ce a violat şi tâlhărit o maseuză

 |  15:08
Nou caz de viol. Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut după ce a violat şi tâlhărit o maseuză

Un bărbat a fost reţinut după ce a violat şi tâlhărit o maseuză, ale cărei servicii le-a solicitat la domiciliul său din Bucureşti. Femeia a reuşit să fugă şi a sesizat Poliţia cu privire la faptul că a fost victima unor infracţiuni de tâlhărie şi viol.

Potrivit cercetărilor, în jurul orei 19.00, femeia a fost sunată de un client necunoscut care i-a solicitat servicii de masaj, în urma anunţului postat de aceasta pe internet, transmite Mediafax.

Imediat după ce a ajuns la adresă, bărbatul i-a cerut să se dezbrace pentru a întreţine relaţii sexuale. De asemenea, agresorul a ameninţat-o şi i-a luat bijuteriile şi bunurile de valoare ce le avea asupra sa. Bărbatul i-a mai cerut femeii să îl însoţească în afara locuinţei, moment în care aceasta a reuşit să fugă şi să sune la 112.

La scurt timp de la sesizare, oamenii legii l-au identificat şi prins pe bărbat, acesta fiind condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru cercetări.

Anchetatorii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, viol şi lipsire de libertate. Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-06

TAGURI: nou, caz, viol, bucuresti, barbat, retinut, violeaza, maseuza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...