2018-12-13 20:57


Nou dosar ANRP: Marko Attila, trimis în judecată

 |  15:28
Nou dosar ANRP: Marko Attila, trimis în judecată

Marko Attila, alături de fostul deputat Cătălin Theodor Nicolescu şi de omul de afaceri Horia Simu au fost trimişi în judecată de DNA într-un nou dosar ANRP.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au finalizat o anchetă şi a trimis în judecată opt personaje importante, printre care fosta şefă ANRP, fostă şefă de cabinet a lui Tăriceanu, un fost prefect de Cluj, doi foşti deputaţi şi un milionar.

Marko Attila este cercetat în lipsă întrucât s-a sustras urmăririi penale, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul.

Horia Simu este cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de: complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, spălare de bani.

Prin acțiunile sau inacțiunile lor conștiente, inculpații au contribuit la prejudicierea bugetului de stat cu suma de 69.897.373 euro, echivalentul a 254.458.830 lei, și la obținerea unor foloase necuvenite în aceleași cuantum de către inculpatul Simu Horia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-25

TAGURI: dosar anrp, marko attila, dna, catalin nicolescu, horia simu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODIL DE TABLA
25 Aug 2015

Numa - i atit sa vazit ? Peste 3 zile fuge . Bani cind ii recupereaza statul Roman ?
Random imageUltimele stiri


loading...