2018-09-26 11:59


Nouă persoane, reţinute într-un dosar cu prejudiciu de 4 milioane lei

 |  11:42
Nouă persoane, reţinute într-un dosar cu prejudiciu de 4 milioane lei

IPJ Gorj a anunţat, vineri, că nouă persoane au fost reținute de către ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj în urma percheziţiilor efectuate în două cauze penale. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la 4 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presă, , cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. De asemenea, în cursul zilei de vineri, aceştia vor fi prezentați instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

"Urmare a probatoriului administrat, a rezultat că în perioada 2010 — 2014, administratorii unor societăți comerciale au înregistrat în contabilitate operațiuni comerciale nereale, simulând achiziții de deșeuri metalice de la societăți comerciale din județul Iași. Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului fiind de aproximativ 4.000.000 de lei. S-a procedat la reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 ore a 9 suspecți, unul din municipiul Târgu Jiu și 8 din județul Iași, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală", se menționează în comunicat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22
Citeste si:
Percheziţii ale poliţiştilor specializaţi în infracţiuni economice. Prejudiciul - 4 milioane lei

TAGURI: noua, persoana, retinut, dosar, prejudiciu, 4, milion, lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...