2019-01-19 22:48


Noul președinte al Academiei Române, ATAC dur la politicieni: ”Se gândesc la sine și la locuri CĂLDUȚE”

 |  17:42
Noul președinte al Academiei Române, ATAC dur la politicieni: ”Se gândesc la sine și la locuri CĂLDUȚE”

Noul președinte al Academiei Române, Ioan Aurel Pop, a criticat dur politicienii din România, despre care a spus că nu oferă atenție educației.

“Educația este, pentru majoritatea decidenților politici, o anexă supărătoare și o apăsare la buget. Decidenții politici la noi nu sunt oameni de stat! Ei se gândesc la sine și la momentul actual, la clipa de față, la realegerea lor și la plasarea în locuri călduțe, nu la generațiile care vor veni, nu la binele general, nu la prosperitatea acestei țări. Ca urmare, cei mai buni absolvenți nici nu se gândesc să fie profesori, iar dacă au alte oferte (și au!) fug de școală ca de sărăcie”, a declarat Ioan Aurel Pop într-un interviu pentru evz.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-06

TAGURI: presedinte, academia romana, atac, politicieni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Apr 2018

si -ma rog- acest bulibasa de kakademicieni (el & comp.) la ce se gandesc, decat la locurile lor caldute...Probabil ca patzachiile aste cu ifose de savanti , incaseaza macar 10 mii/ luna...Daca este asa ingrijorat de binele poporului, de ce nu se punea in fruntea a toti academicienii, de ce nu suna adunarea pentru "filozofii si carturarii " natiei, din capitala, din tara, de pe la N.York, Paris, etc., si -garantat- ar fi macar vreo doua mii, si -iarasi garantat- populatia s-ar ralia imediat unui asa cortegiu, care trebuie sa ia toate institutiile de stat ,la rand, sa execute ARESTARI CETATENESTI, sa-i predea pe acesti banditi politiei, iar ei sa numeasca -f. provizoriu- conduceri peste tot, in fond ei sunt desteptii desteptilor, trebuie sa aiba un plan infailibil, de salvare al tarii.. Dar,si la fel, GARANTEZ, ca individul nu va trece niciodata de nivelul de latrau patriotard...
PENTRU LEVST
08 Apr 2018

Pentru ca nu mai exista o generatie de intelectuali uniti, fiecare cu interesele profesionale de grup. Chiar daca ar face o adunare nu mai are cu cine. Majoritatea carturarilor adevararati sunt pe duca, ca varsta si energie iar cei cei noi au in mare majoritate la baza fabricile de diplome si doctorate, spoiala si ipocrizia. Chiar daca ar avea un plan acesta trebuie agreat si aplicat la nivel politic. Trebuie alta educatie si alta forma de gandire si actiune, poate peste 100-200 de ani.
LEVST.
08 Apr 2018

100-200 de ani? Dupa cum se deruleaza lucrurile, in cel mult 50 de ani Romanai ori nu va mai exista, ori va fi dizolvata(ca si celelalte state) in aceasta confederatie, UE...Lucrurile se pot schimba ACUM, dar acesti academicieni sunt doar masti "puse bine pe caracter inimic", iar politicul este emanatia lor si a imensei grupe de "intelectuali", plus ca chiar cativa academicieni sunt in parlament, etc... Totusi, care este planul lor de "desteptii desteptilor", pentru a salva Romania?
Random imageUltimele stiri

loading...