2018-12-16 01:04


Noul şef de la Romgaz, urmărit penal

 |  19:46
Noul şef de la Romgaz, urmărit penal

Guvernul Ponta a făcut mai multe numiri în posturi de conducere care nasc controverse. Romgaz are şef nou anchetat penal pentru subminarea economiei naţionale. Iar marea campioană Doina Melinte, după ce a fost izgonită de la Autoritatea de Sport, este desemnată în funcţie de conducere la Agenţia Anti-Doping.

Ministrul economiei, Daniel Chiţoiu, a numit directorii generali la două dintre cele mai importante companii energetice din România - Transgaz şi Romgaz. Noul director general al companiei de stat Transgaz este Ioan Rusu, până în prezent doar director adjunct, potrivit unor surse guvernamentale. Rusu a mai fost director general în perioada 2007-2009, informează Agerpres.

La Romgaz, director general este Corin Cîndrea, directorul de resurse umane al companiei. Cîndrea este şi preşedintele Clubului de Fotbal Gaz Metan Mediaş. Cîndrea a ajuns să fie anchetat în dosarul gazelor ieftine alături de omul de afaceri Ioan Niculae şi alţi 43 de oficiali din fostul Guvern, precum şi foşti ori actuali angajaţi ai Romgaz. Acuzaţia este destul de dură, de subminare a economiei naţionale.

În cele din urmă, premierul Victor Ponta a numit-o pe fosta atletă Doina Melinte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, după ce, până săptămâna trecută, a ocupat funcţia de şef al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. Melinte a fost în centrul unui scandal privind Bacul olimpicilor, fiica sa fiind înscrisă pe liste, chiar dacă nu practică sport de performanţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...