2017-01-21 10:40

EVENIMENT


Nu e halucinaţie! Doi vânzători de vise din Constanţa, ridicaţi de mascaţi

 |  18:09
Nu e halucinaţie! Doi vânzători de vise din Constanţa, ridicaţi de mascaţi

''Blind Heat'' şi ''Special Gold'' nu sunt nici jocuri video şi nici numele a două condimente picante, ci substanţe halucinogene interzise prin lege care au trimis pe mâna politisţilor două persoane din Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Bogdan Păduraru, a informat, luni, printr-un comunicat remis presei, că vânzătorul de la “magazinul de vise” a fost prins de lucrătorii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate în timp ce comercializa ''substanţe susceptibile de efecte psihoactive''.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că în magazin erau expuse la vânzare 124 de plicuri cu pulberi şi fragmente vegetale inscripţionate ''Blind Heat'' şi ''Special Gold'', interzise conform legislaţiei în vigoare să fie comercializate în lipsa unei autorizaţii speciale. ''Societatea respectivă este specializată în comerţul cu produse erotice şi folosea acest paravan ca acoperire pentru vânzarea de produse ilegale'', a menţionat reprezentantul IPJ.

Vânzătorul şi administratorul magazinului respectiv sunt cercetaţi penal pentru ''efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive'', infracţiune sancţionată cu închisoarea între 2 şi 8 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii antidrog şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul teritorial Constanţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: vanzator de vise, constanta, arestat, diicotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image