2018-12-16 17:16


Nuntă de clan țigănesc pe stadion cu supermașini și Copilul Minune

 |  21:01
Nuntă de clan țigănesc pe stadion cu supermașini și Copilul Minune

Stadionul „Mircea Chivu” din Reşiţa a stabilit ieri o premieră. Nu, nu este câştigarea vreunei cupe sau alt eveniment sportiv, ci faptul că pe stadion a avut loc prima nuntă de romi.

Cele mai „supărate” mașini din zonă, alături de căruțe trase de superbi bidivii i-au adus pe nuntași la fața locului.

Oooff, viața mea...

Adrian Copilul Minune a dat startul petrecerii pe stadion, undeva după ora 16.00, când viţelul învârtit la proţap era deja rumenit perfect, iar soarele era suficient de sus încât să facă să strălucească machiajul şi paietele femeilor rome pregătite să savureze un cocktail la umbra peluzelor.

Aşa cum cere tradiţia, nunta a venit în coloană încă de la Bocşa, a dat de trei ori turul oraşului şi abia apoi s-au pornit spre stadion. Chiar dacă au luat ceva amenzi, pentru că au blocat circulaţia, cine se mai uită la câteva amenzi când coloana de maşini începe cu două Ferrari roşii şi două Lamborgini Gallardo albe şi se continuă numai cu maşini scumpe: Hummer, Porsche Cayenne, Mercedesuri de ultima fiţă, Audi şi BMW de ultimă generaţie. Privind procesiunea, mă întrebam dacă Antifrauda şi serviciile secrete îi monitorizează pe aceşti nuntaşi cinstiţi care-şi permit bolizi de formula III şi toalete de Milano? Sau au treabă tot cu vânzătorii de hamsii de pe litoral...

Nuntaşii s-au grăbit să-şi facă selfie cu posterul cu Cristi Chivu, căpitanul naţionalei de fotbal, şi cu statuia tatălui său, în timp ce pe scenă au urcat Adrian Copilul Minune, Nicolae Guţă sau Vali Vijelie.

Cât priveşte baza sportivă, jucătorii au fost trimişi acasă, antrenorii exilaţi în camerele de hostel, iar firma de pază atentă ca nu cumva cineva să fotografieze momentele unice de pe stadion.

Cum Reşiţa nu mai are echipă de primă ligă de aproape douăzeci de ani, iar cu echipa de ligă secundă se poartă discuţii interminabile, ameninţări şi demisii, se pare că s-a găsit totuşi o întrebuinţare serioasă şi generatoare de profit pentru baza sportivă din Valea Domanului: nunţile. Chiar dacă DN58 Anina-Reşiţa a mai fost blocat de bolizii nuntaşilor, sau manelele au stricat siesta de prânz a locuitorilor din zonă, a fost poliţie şi jandarmerie din plin, să amendeze de la mic la mare tot ce a mişcat (ilegal) prin zonă și să nu lase ca lucrurile să degenereze.

Nuntaș amendat pentru neacordare de prioritate

Deşi nunta era în toi, şoferul unei limuzine-sport a socotit că ar fi bine să mai dea o tură prin oraş cu bolidul, aşa să mai atragă privirea fetelor şi să afle lumea că este nuntă mare în oraş. Numai că, la ieşirea pe DN58, chiar din curtea stadionului de fotbal, furat de trilul divin al lui Vali Vijelie, nu a mai auzit sirenele şi nu a mai văzut girofarurile ambulanţei care se agita de zor în spatele său, în încercarea de a ajunge cât mai rapid la spital. Ghinion că echipa de la Serviciul Rutier care dirija traficul era cu camera radar pornită, aşa că astăzi s-au putut şi agenţii de circulaţie lăuda că au amendat pentru neacordare de prioritate un... Lamborghini Gallardo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-02

GALERIE MEDIATAGURI: nunta, tigani, resita, stadion
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
02 Aug 2015

SA TRAITI BINE....DEMOCRATIA ORIGINALA...RUMANII ASTIA SA MUNCESTE SI TAXELE SA LE PLATESTE...NOI TZIGANII SUNTEM SUB ACOPERIRE...AVEM VOIE SA FACEM ORICE FEL DE CIORDEALA...CA SUNTEM PATRI-HOTZI...CIORDIM DOAR DE LA RUMANII ASTIA FRAIERI...TZAPTZARAP-MANKATZASHHHHH...CE BINE E LA RRROMANISTAN...DILAILAAAAAAAA....SA NE TRAIASCA NASTASE...ILIESCU...TATA NITU...BERCEA MONDIALUUU...LENUTZA OT PLESCOI...COCOS...NIRO...ETCETERA...
Random imageUltimele stiri


loading...