2019-01-20 19:25


O cunoscută PICTORIȚĂ, stabilită în Italia, a MURIT la doar 36 de ani. Sute de mesaje ÎNDURERATE postate de prieteni

 |  18:34
O cunoscută PICTORIȚĂ, stabilită în Italia, a MURIT la doar 36 de ani. Sute de mesaje ÎNDURERATE postate de prieteni

Pictoriţa Elena Pop, desemnată artistul anului 2017 într-o localitate din Italia, a murit la vârsta de 36 de ani, au anunţat prietenii pe Facebook, informează News.ro.

Elena Pop a fost desemnată artistul anului în localitatea Cesenatico, Italia, în urma unui concurs la care au fost selectaţi 50 de artişti vizuali. 

Mesaje de condoleanţe de la admiratori şi prieteni au fost publicate pe pagina de Facebook a artistei: "Drum lin, Elena Pop!", "Rămas bun, prietenă dragă!", "Un suflet cald şi nobil". 

"O femeie cu un chip şi un suflet de înger. A făcut pentru copiii bolnavi de cancer în fază terminală mai mult decât tot statul ăsta nenorocit. Încă mai sper că e o glumă sinistră. Sunt şocată, împietrită, confuză. A fost o onoare să te am prieten, dar se pare că Divinitatea a avut alte planuri pentru tine. Drum în lumina, micuţule Picasso!", a scris o prietenă. 

Elena Pop s-a născut pe 26 iunie 1981, la Târgu-Mureş, şi a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş. Artista era stabilită la Foligno, în Italia.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-30

TAGURI: elena pop, pictorita, italia, artistul anului, cesenatico, foligno, targu mures
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...