2018-12-19 05:47


O elevă de 16 ani a încercat să se sinucidă după un conflict cu o colegă

 |  08:11
O elevă de 16 ani a încercat să se sinucidă după un conflict cu o colegă

O elevă în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Economic Bacău, a avut un conflict cu o colegă, în urma căruia a lăsat un bilet de adio în care a scris că se va sinucide. Aceasta a fost salvată de la înec de către colegii săi.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău au precizat că adolescenta de 16 ani s-a aruncat în canalul de fugă al râului Bistriţa, de la intrarea în municipiul Bacău. Aceasta avusese un conflict cu o colegă de clasă, care ar fi fost aplanat de către un poliţist.

Imediat după ceartă, tânăra a lăsat în sala de clasă un bilet de adio în care ameninţa că se va sinucide.

În momentul în care au descoperit biletul respectiv, colegii adolescentei şi profesori din liceu s-au dus imediat în zona canalului de fugă al râului Bistriţa. Când şi-a văzut colegii şi profesorii, eleva s-a aruncat în apă. Aceasta a ieşit singură la suprafaţă şi a început să înoate.

"În momentul în care echipajul nostru a ajuns la locul solicitării, minora era deja scoasă pe mal. Echipajul medical al ambulanţei a preluat-o pe elevă şi a transportat-o la Spitalul de Urgenţă Bacău", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: eleva, 16, ani, incearca, sinucide, conflict, colega
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...