2019-03-20 23:39


O femeie care mergea pe bicicletă a fost lovită de un autobuz în cartierul Colentina din Capitală

 |  13:31
O femeie care mergea pe bicicletă a fost lovită de un autobuz în cartierul Colentina din Capitală

 

O femeie care mergea pe bicicletă a fost lovită de un autobuz, luni dimineaţă, la intersecţia Şoselei Colentina cu strada Teiul Doamnei, în Sectorul 2 al Capitalei, aceasta fiind transportată în stare gravă la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.00, în momentul în care un autobuz al liniei 182 a virat la dreapta de pe Şoseaua Colentina pe strada Teiul Doamnei, în apropierea Secţiei 7 de Poliţie. Femeia a fost rănită grav, fiind transportată la spital, a declarat Christian Ciocan.

Un echipaj de Poliţie face cercetări la locul accidentului, pe timpul verificărilor traficul în zonă fiind deviat de poliţiştii rutieri.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, a declarat că şoferul autobuzului liniei 182 a virat la dreapta de pe Şoseaua Colentina pe strada Teiul Doamnei pe culoarea verde a semaforului şi a lovit o femeie care mergea pe bicicletă şi traversa pe culoarea roşie pentru pietoni.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a suferit o fractură de bazin, aceasta fiind transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a precizat Brânduşa Raeceanu.

Ea a mai spus că RATB a declanşat o anchetă internă în acest caz, urmând ca după finalizarea cercetărilor Poliţiei să fie luată o hotărâre în privinţa şoferului.

Şoferul autobuzului a fost testat cu alcooltestul, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice, a mai spus purtătorul de cuvânt al RATB.

Un alt accident în care a fost implicat un autobuz RATB a avut loc în urmă cu o zi, doi copii fiind loviţi de un autobuz al liniei 139, în cartierul Ferentari. Potrivit conducerii RATB, şoferul a spus că, din cauză că nu a văzut momentul impactului, nu a ştiut despre accident, motiv pentru care şi-a continuat cursa.

Cei doi copii au fost duşi la Clinica Budimex din Capitală pentru investigaţii, iar Poliţia a început o anchetă în acest caz.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-01-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...