2019-01-23 01:37


O femeie se zbate între VIAȚĂ și MOARTE după ce a căzut dintr-un AUTOCAR în timpul mersului

 |  16:22
O femeie se zbate între VIAȚĂ și MOARTE după ce a căzut dintr-un AUTOCAR în timpul mersului

Eveniment incredibil la Botoșani, care se poate încheia, într-un final, tragic. O bătrână a căzut dintr-un autocar în timpul mersului. Dar cum s-a putut întâmpla un asemenea accident?

Autocarul venea dinspre Târgu Mureș și se îndrepta spre Botoșani. Femeia de 78 de ani și fiica ei au urcat din Suceava. Exact la intrarea în Botoșani, bătrâna s-a ridicat de pe scaun și s-a sprijinit pe ușa din spate, pregătindu-se să coboare. Într-o secundă femeia a ajuns pe asfalt, în timp ce autocarul mergea. Bătrâna a dat violent cu capul de asfalt, scrie tvr.ro. Ulterior a fost transportată în stare gravă la Spitalul județean Botoșani unde se află în stare gravă.

Șoferul autocarului spune că văzut victima căzută în oglindă retrovizoare. El nu-și și explică ce s-a întâmplat, dacă ușa nu era blocată, ori femeia a deschis-o din greșeală. Șoferul este cercetat penal acum pentru vătămare corporală din culpă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-25

TAGURI: femeie, viata, moartte, cazut, autocar, botosani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 10 ore | (3)
Eveniment

loading...