2019-03-19 10:11


ȘOCANT. O fetiţă de 6 ani, ABUZATĂ SEXUAL de un vecin în vârstă de 12 ani

 |  13:25
ȘOCANT. O fetiţă de 6 ani, ABUZATĂ SEXUAL de un vecin în vârstă de 12 ani

O fetită de şase ani din Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a fost abuzată sexual de un vecin în vârstă de 12 ani. Bunica fetei a fost cea care a anunţat Poliţia cu privire la incident, scrie News.ro.

Bătrâna a reclamat ca nepoata sa în vârstă de şase ani a fost agresată sexual de un alt copil, în vârstă de 12 ani, sub un pod de la marginea oraşului Călimăneşti. Cei doi copii sunt vecini si locuiesc într-o zonă izolată din această localitate, iar fapta a avut loc în apropierea locuinţelor celor doi.

Poliţia Vâlcea a deschis un dosar penal, iar reprezentanţii instituţiei au sesizat Directia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului despre acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-25

TAGURI: fetita, baietel, abuzata sexual, valcea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASTA NU-I NIMIC!
25 Ian 2018

Cu educația sexuală sub formă de manual explicit promovat de liftele de ”educatori” p(u)litici din Parlamentul Hoției, impus supra-statal de alt parlament muist-nazist, zis U.E. de la vârste din ce în ce mai mici (grădiniță), cu telefoanele ”inteligente” în care pot viziona în draci filme porno, ce vă mai miră?! Părinții fac amor în dormitor cu copilul/copiii alături, zicând că aceștia ”dorm”, șamd...mai vorbim de faza intrauterină în care mama (năbădioasă) alături de un mascul nesătul, neînfrânat, fără cap pe umeri bagă testosteron în ea, până naște....fătul ăla credeți ne-născut credeți că nu SIMTE tot?! Ba da! Va avea sexualitate precoce, dezvoltat dpdv endocrin, aplecat de mic spre împlinirea actului sexual.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...