2019-01-21 13:50


UPDATE: O nouă CRIMĂ la coafor: Un militar și-a ÎNJUNGHIAT iubita. Reacția Mapn

 |  19:38
UPDATE: O nouă CRIMĂ la coafor: Un militar și-a ÎNJUNGHIAT iubita. Reacția Mapn

Crimă pasională într-un coafor din orașul Titu. Un subofițer MApN și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit. Incidentul seamnă perfect cu cel petrecut în urmă cu câțiva ani la coaforul Perla din București.

UPDATE: 

Conform comunicatului MapN, plutonierul Florin Oprea,  specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgoviște, a fost reținut, după ce s-a predat la sediul Poliției Titu.

Subofițerul este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorțat și are 2 copii.

De asemenea, MApN anunţă că bărbatul a fost suspendat din funcţie.

”În conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiţerul va fi suspendat din funcţie pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanţele judecătoreşti. Pe perioada suspendării din funcţie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naţionale”, mai anunţă Ministerul.

Crima a avut loc în jurul orei 17.00, într-un coafor din Titu. Militarul, un bărbat de 35 de ani, plutonier major la o unitate militară din Teiș, a intrat în coafor și și-a înjunghiat soția în vârstă de 25 de ani.

Femeia a decedat la spital.

După crimă, bărbatul a sunat la 112, a declarat că a comis o crimă și a mers singur la poliția din Titu.

Bărbatul este audiat de polițiști și urmează să fie interogat și de un procuror militar.

Cei doi au împreună o fiică de 3 ani.

Din primele cercetări, crima a fost comisă pe fondul geloziei. Bărbatul o bănuia pe femeie că îl înșală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-23

TAGURI: crima, coafor, titu, militar, injunghiat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Ian 2018

asta e blestemul lui ILIESCU...tacsu a omorat-o pe masa la fel>>>>>>>>si pana nu va fi pedepsit vom vedea permanent asa ceva..........................te-a inselat si cine esti tu sa o omori?divortul nu s-a inventat la voi?....deja incep sa cred ca ne paste ARMAGEDDONUL..............SodomA SI GoMORA..prea multe blestematii fara numar
LEVST.
23 Ian 2018

Nu ca nu ar merita investigatia din partea procuraturii militare, dar cum ramane cu asa-zisul general oprea, care a omorat un soldat aflat in misiune , si l-a parasit ranit si neajutorat pe campul de lupta, doar pentru ca asa a avut el chef…Pe el de ce nu l-au cercetat? Posibil ca inca primeste si salariul de general, nu? Acarul Paun, ei da, acesta este cu totul alceva...
VICTORIA EMMANUEL
23 Ian 2018

împrumut! împrumut!! împrumut!!! Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, credite pentru afaceri, împrumuturi pentru investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? DAo nu mai arata ca suntem aici pentru a face ca toate problemele tale financiare sa fie ceva din trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut. Apoi, trimiteți-ne un e-mail la: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) pentru a solicita un împrumut
@LEVIST
24 Ian 2018

AMARITUL ASTA V-A FI JUDECAT IN STARE DE URGENTA , DOSARUL LUI NU V-A ASTEPTA PESTE 2 ANI CA A LUI OPREA . EL O SA FIE IN PUSCARIE DE CITIVA ANI , PINA SE V-A JUDECA DOSARUL LUI OPREA . M-A CAC PE JUSTITIA ROMANA .
SEBASTIAN
24 Ian 2018

Ce dracu mai dati porcariile astea!! Parca nu stiti ce este in armata: betivi si nevestele si iubitele lor curve! Crede-ti ca s-a schimbat ceva in armata romana????
Random imageUltimele stiri

loading...