2018-12-19 11:42


O persoană s-ar fi înecat în Dunăre. Este căutat de ISU

 |  19:16
O persoană s-ar fi înecat în Dunăre. Este căutat de ISU

Trei ambarcatiuni ale Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta (SVSU) din Sfantu Gheorghe si un elicopter SMURD din Constanta cauta, vineri dupa-amiaza, o persoana care s-ar fi inecat in zona in care Dunarea se varsa in Marea Neagra, transmite Protv.ro.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta, apelul de urgenta a fost facut de o persoana aflata pe mal care a observat o alta persoana in apa, iar SVSU Sfantu Gheorghe a mobilizat trei ambarcatiuni pentru cautarea si salvarea persoanei care s-ar fi inecat.

"In sprijinul acestora (al lucratorilor SVSU, n.red.), a fost trimisa in misiune salupa de interventie a Detasamentului de Pompieri Tulcea, cu un echipaj de cautare-salvare, iar un elicopter SMURD Constanta s-a deplasat la fata locului pentru a asigura asistenta medicala prespitaliceasca", se arata in comunicat.

Acesta ar fi cel de-al doilea caz de inec petrecut pe raza judetului Tulcea in ultimele zile si al treilea inregistrat in ultimele doua luni, potrivit ISU Delta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-01

TAGURI: ambarcatiuni, elicopter, isu, constanta, dunare, marea neagra
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...