2019-01-17 13:46


O tânără de 26 ani a murit după ce maşina off-road în care se afla s-a răsturnat

 |  07:18
O tânără de 26 ani a murit după ce maşina off-road în care se afla s-a răsturnat

O tânără de 26 de ani a murit, vineri, după ce maşina off-road în care se afla împreună cu iubitul său s-a răsturnat, într-o zonă montană din judeţul Cluj. Fata a fost aruncată din vehicul pe o distanţă de câţiva metri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, a precizat, că o tânără în vârstă de 26 de ani, care se afla într-un vehicul off-road condus de un bărbat de 34 de ani, a murit după ce maşina s-a răsturnat într-o zonă montană din judeţul Cluj.

"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în zona montană, în apropierea DJ 107S (în zona localităţii Someşul Rece - n.r.), a avut loc un accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, din localitatea Suceagu. Din primele informaţii reiese că victima era pasageră într-un vehicul off-road, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, care s-a răsturnat. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul", a declarat Simona Vîrci pentru Mediafax.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, tânăra era în maşina off-road împreună cu iubitul său, care conducea, aceştia aflându-se împreună cu alţi tineri cu mai multe ATV-uri într-o zonă de off-road din apropierea localităţii Someşul Rece, unde îşi petreceau minivacanţa de 1 Mai.

Maşina în care se afla tânăra s-a răsturnat după ce şoferul ar fi încercat să urce pe un mal foarte abrupt al unei văi secate, tânăra fiind proiectată din maşină pe o distanţă de câţiva metri.

Potrivit surselor citate, iubitul fetei a scăpat nevătămat din accident.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: tanara, 26, ani, murit, moare, masina, off, road, rastoarna, zona, montana, judet, cluj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...