2018-09-24 12:45


O elevă din Craiova s-a sinucis pentru că obţinuse locul şapte la olimpiadă

 |  07:57
O elevă din Craiova s-a sinucis pentru că obţinuse locul şapte la olimpiadă

Ştefania Stepu, elevă la Colegiul Naţional "Carol I" din Craiova, s-a sinucis pentru că obţinuse locul şapte la olimpiada judeţeană de astronomie. Eleva s-a aruncat, duminică seară, de la etajul al optulea al blocului în care locuia.

Eleva, în vârstă de 16 ani, era foarte deprimată după ce se întorsese de la olimpiada de astronomie cu două ore înainte de incident. "Eu o lăsasem acasă acum două ore. I-am spus că nu e capăt de ţară că a luat locul al şaptelea", a declarat Octavian Georgescu, profesorul de fizică al fetei.

La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţişti. Ştefania Stepu a sărit de la etajul al optulea al blocului în care locuia, din zona complexului Rotonda, din municipiul Craiova.

Medicii nu au reuşit să îi salveze viaţa tinerei, care a murit din cauza leziunilor suferite. "Noi nu am mai putut face nimic, decât să constatăm decesul", a afirmat Luciana Rotaru de pe SMURD.

După primele cercetări reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dolj au declarat că fata de 16 ani s-a sinucis, oamenii legii aşteptând şi rezultatul necropsiei, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

TAGURI: deces, elevă, olimpiadă, sinucidere, Craiova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JENICA HRISTOS
07 Mai 2012

Este evident ca fata era o cretina daca a ales sa se sinucida. Sa-i multumim lui dzeu ca avem un cretin mai putin pe planeta asta. Mai multa mancare pt oamenii sanatosi la cap.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...