2017-01-21 00:16

EVENIMENT


O ieşeancă şi-a aruncat gemenii nou-născuţi într-o latrină

 |  19:42
O ieşeancă şi-a aruncat gemenii nou-născuţi într-o latrină
Ofemeie de 32 de ani, din comuna ieşeană Ţibana, este internată în stare gravăîn spital, în urma unor complicaţii apărute după ce a născut acasă copiii gemeni,fiind aruncaţi într-o latrină, potrivit declaraţiilor acesteia făcute în faţapoliţiştilor.

Femeiaa fost adusă vineri în stare gravă la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi,medicii afirmând că are o infecţie severă datorată unor resturi de placentă rămaseîn uter.

Directorulmedical al maternităţii ieşene, Maria Stamatin, a declarat că femeia a fostdusă imediat în sala de operaţie, întrucât infecţia începuse să segeneralizeze. "A fost adusă la spital în şoc hemoragic. Din declaraţiilede până acum, ea spune că a născut pe 6 martie, la domiciliu, doi copii se sexmasculin, care ulterior au fost aruncaţi în toaletă. Întrucât starea sa s-acomplicat, a fost dusă în sala de operaţii", a declarat medicul MariaStamatin.

Totodată,directorul medical al unităţii ieşenesusţine că femeia le-a spus că naşterea i-a fost provocată de bătăile încasateîn ultima vreme de la concubinul ei. Poliţiştii au declanşat o anchetă în acestcaz, pentru a stabili împrejurările în care gemenii au fost aruncaţi înlatrină. "Ea ne-a spus că bărbatul a fost cel care a aruncat fetuşii înlatrină. A fost demarată o anchetă pentru a verifica declaraţiile femeii. Înfuncţie de rezultat, se va deschide dosar penal", a spus subinspectorulVirginia Pralea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al JudeţuluiIaşi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image