2017-01-17 05:01

EVENIMENT


O judecătoare care fusese cercetată disciplinar a fost arestată pentru luare de mită

 |  15:47
O judecătoare care fusese cercetată disciplinar a fost arestată pentru luare de mită

JudecătoareaLarisa Julieta Dragomir, de la Judecătoria Cornetu, a fost reţinută, joi seară,de procurorii DNA pentru luare de mită, fiind prinsă în flagrant delict după cea primit 2.300 de euro de la o persoană pentru a da soluţii favorabile îndosarele civile ale acesteia.Larisa Julieta Dragomir este cercetată de procurorii Direcţiei NaţionaleAnticorupţie pentru luare de mită în formă continuată.

Alături de judecătoarea Dragomir a fost reţinut şi MarinNicolae, acuzat de complicitate la dare de mită şi la luare de mită, în formăcontinuată.

PotrivitOrdonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale întocmite de procurori, în 27aprilie şi 5 mai, judecătoarea Larisa Julieta Dragomir a pretins şi primit dela o persoană denunţătoare, prin intermediul lui Marin Nicolae, sumele de 1.000de lei şi 2.300 de euro pentru a pronunţa sentinţe favorabile în dosarele pecare denunţătoarea le avea spre soluţionare pe rolul Judecătoriei Cornetu -Secţia civilă.

Ceidoi au fost prinşi, joi, în flagrant delict de către procurori imediat după ceau primit de la denunţătoare suma de 2.300 de euro.

Judecătoarea Larisa Julieta Dragomir şi Marin Nicolae aufost reţinuţi de procurorii anticorupţie pentru 24 de ore, urmând să fieprezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru29 de zile.

Secţiapentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, joi,reţinerea şi arestarea preventivă a judecătoarei Larisa Julieta Dragomir.

În2009, judecătoarea Larisa Julieta Dragomir a fost cercetată disciplinar deConsiliul Superior al Magistraturii pentru abaterea disciplinară prevăzută dearticolul 99 litera k din Legea 303/2004, constând în atitudinea nedemnă întimpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi (un grefier-n.r.).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image