2018-12-15 20:32


O luptă câştigată în războiul din justiţie

 |  21:00
O luptă câştigată în războiul din justiţie

Procesul privind înfiinţarea partidului lui Dan Diaconescu se va relua în 22 septembrie când se judecă recursul făcut de acesta împotriva respingerii de către tribunal a cererii de înregistrare. Contestatarul înfiinţării Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), Constantin Cojocaru, a cerut magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti suspendarea judecării recursului formulat de către şeful OTV până la soluţionarea irevocabilă a altui dosar, în care acesta contestă, la rândul său, înfiinţarea Partidului Popular-Constantin Cojocaru (PP-CC).

Motivul pentru care Constantin Cojocaru se opune înregistrării partidului fondat de directorul OTV este că alegătorii ar putea face confuzie între cele două formaţiuni politice (PP-DD, respectiv PP-CC). În replică, avocatul lui Dan Diaconescu a întrebat, retoric, dacă se poate face confuzie între PD şi PDL sau între alte partide cu denumiri similare. „De un an şi ceva demersul nostru este consecvent sabotat prin cereri de suspendare şi recuzări”, a declarat în faţa instanţei Daniel Fenechiu.

Tribunalul Bucureşti a respins, pe 7 iunie, cererea de înfiinţare a PP-DD, a doua oară când instanţele resping înfiinţarea unui partid condus de patronul OTV. 765.000 de adeziuni Înaintea deciziei de ieri după-amiază, Dan Diaconescu a declarat că „procurorul a vorbit despre interzicerea formaţiunii”. „765.000 de români au semnat adeziunile şi nu înţeleg de ce magistraţii sunt împotrivă. De ce nu ne lasă să ne facem un partid? Poate o să luăm şi noi 1-2%. Dar este posibil să luăm şi 15-16% şi să arbitrăm şi noi clasa politică. Soluţii de rezervă, în caz de respingere a înregistrării partidului sunt, cum ar fi preluarea Partidului României Europene sau PIN. Duşmani avem. Chiar preşedintele Traian Băsescu nu ne doreşte. Dar mai sunt şi alţii. Şeful UNPR vrea să semnez o adeziune pentru a intra în această formaţiune şi ar putea fi unul dintre cei care pun beţe în roate acestui demers”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DORU IUGA
17 Aug 2011

mi e dor de tine si poponarii tai dan diaconescu0sint aici cu parv,ce fac padiu ,naomi,cioaca,horatiu,gica slabu? va dati pe spate?
ALIODOR
18 Aug 2011

bai dorulet clitoret politruc, stim ca nu esti tu. Dar voi bai, politruci cacanari, voi care sunteti masoni si kuristi, va este frica? Frica va creste in voi si o sa va explodeze creierele. PAAAAAAAAAAAAAAAAAK! Ce pastele mumelor voastre vreti? Poporul nu va vrea si gata! La gunoi cu voi!
Random imageUltimele stiri


loading...