2018-12-18 19:21


O româncă deghizată în poliţist făcea contrabandă cu parfumuri

 |  19:01
O româncă deghizată în poliţist făcea contrabandă cu parfumuri

O româncă deghizată în poliţist a încercat să introducă parfumuri contrafăcute în Bulgaria, pe la Vama Kapitan Andreevo, de la graniţa cu Turcia, arătând poliţiştilor de frontieră o legitimaţie românească ce ar fi aparţinut tatălui ei, transmite agenţia Focus.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat la vamă pe sensul spre Bulgaria, într-o maşină ce semăna cu una a poliţiei şi era condusă de un cetăţean turc. Ea a declarat oficialilor vamali că are 400 de parfumri şi s-a identificat cu o legitimaţie de poliţie românească şi o carte de vizită. Femeia a insistat că treacă graniţa fără alte controale şi fără să prezinte alte documente justificative pentru marfa pe care o transporta. Vameşii bulgari i-au spus că parfumurile sunt în mod clar contrafăcute şi că le vor confisca, moment în care femeia s-a înfuriat şi a început să-i insulte şi să-i ameninţe cu demiterea pe ofiţeri.

Potrivit primelor informaţii, femeia ar fi ataşat de presă al unei ONG, iar legitimaţia pe care a arătat-o ar aparţine tatălui ei, un poliţist ieşit la pensie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...