2019-01-17 23:24


Oana Schmidt-Hăineală, fosta șefă a CSM, trimisă la Ministerul Justiției

 |  00:14
Oana Schmidt-Hăineală, fosta șefă a CSM, trimisă la Ministerul Justiției

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât, joi, detașarea procurorului Oana Schmidt-Hăineală, fost președinte al CSM, în cadrul Ministerului Justiției.

Potrivit hotărârii CSM, Oana Schmidt-Hăineală, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, va fi detașată în Ministerul Justiției începând cu data de 7 ianuarie, pentru o perioada de 3 ani.

Oana Schmidt-Hăineală va fi cel mai probabil, potrivit unor surse oficiale, consilier în cadrul MJ, informează Agerpres.

Anterior, conform unei hotărâri a Guvernului din 29 decembrie, publicată marți în Monitorul Oficial, Oana Schmidt-Hăineală a fost numită în funcția de membru al Plenului Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB).

Ea va fi reprezentanta Ministerului Justiției în Plenul ONPCSB și va exercita această funcție începând din 7 ianuarie, pentru o perioadă de 5 ani.

Oana Schmidt-Hăineală a fost membru ales în CSM din 2011 din partea parchetelor de pe lângă tribunale pentru un mandat de șase ani. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-06

TAGURI: oana schmidt haineala csm ministerul justitiei, procuror
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BASESCU
06 Ian 2017

Mai traieste javra asta ???
BASESCU
06 Ian 2017

Mai traieste javra asta ???
Random imageUltimele stiri

loading...