2017-01-23 12:28


Oana Niculescu Mizil: Îmi place bărbăţia lui Vanghelie!

 |  15:36
Oana Niculescu Mizil: Îmi place bărbăţia lui Vanghelie!

Marian Vanghelie a fost primul care cu Oana Niculescu Mizil.

“Eu şi Oana avem , suntem două persoane libere. Nu ne-am înşelat partenerii de viaţă. Soţul ei şi soţia mea ştiu că avem o legătură. De un an de zile am decis că relaţia mea cu soţia nu mai poate funcţiona. Noi mai avem o legătură doar de dragul copilului (...) Nu am de ce să mă ascund. Dacă voi simţi nevoia să o iau de mână pe Oana, în public, o să o fac”, a afirmat Vanghelie.

La rândul ei, într-o postare pe blogul său, Oana Niculescu Mizil recunoaşte povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de primarul Sectorului 5 din Capitală.

“Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă. După cum se ştie, el a făcut public faptul că suntem împreună, iar eu îl susţin, chiar dacă . Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care ma înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o realţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine. Trăim o <<întâmplare>> umană specială, dar atât de obişnuită, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei”, .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: Oana_Niculescu_Mizil, barbatia, Marian_Vanghelie, idila, relatie, dragosteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FLORIAN IONITA
18 Ian 2012

bravo voua
SCABIA
19 Ian 2012

Toate bune si frumoase pana cand o incepe ...tiganeala divortului !...
Random image