2017-01-16 21:39

EVENIMENT


Ofiţer de poliţie judiciară de la IPJ Hunedoara, reţinut pentru mită

 |  16:30
Ofiţer de poliţie judiciară de la IPJ Hunedoara, reţinut pentru mită

Unofiţer de poliţie judiciară din cadrul IPJ Hunedoara a fost reţinut deprocurorii DNA care-l acuză că a pretins şi primit mită de 10.000 de lei şi3.500 de euro pentru a ajuta o persoană să promoveze concursul de încadrare înpoliţie. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - ServiciulTeritorial Alba Iulia îl cercetează pe Daniel Liciu, ofiţer de poliţiejudiciară în cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara - PoliţiaMunicipiului Petroşani, pentru trafic de influenţă, informează, vineri, DNA.

Anchetatoriiau stabilit că, în aprilie 2009, Daniel Liciu a pretins şi primit de la un denunţător10.000 de lei şi 3.500 de euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupraunor funcţionari din cadrul IPJ Hunedoara şi din Inspectoratul General alPoliţiei Române prin intermediul cărora va facilita promovarea concursuluiprivind încadrarea directă în cadrul poliţiei a fiului denunţătorului pe unpost de agent de poliţie.

Acestadin urmă nu a mai fost angajat, deoarece reprezentanţii MinisteruluiAdministraţiei şi Internelor au suspendat organizarea acestui concurs.

DanielLiciu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri va fi prezentat Curţii deApel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pe termen de 29 de zile. În acest dosar, procurorii efectuează acte de urmărire penală şi faţă deo altă persoană.

Lainstrumentarea acestui dosar, procurorii anticorupţie au colaborat cu ofiţeridin cadrul MAI - Direcţia Generală Anticorupţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image