2017-01-18 22:33

EVENIMENT


Ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate, prinşi luând mită, reţinuţi de DNA

 |  10:51
Ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate, prinşi luând mită, reţinuţi de DNA

Cei trei ofiţeri dincadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, prinşi înflagrant delict în timp ce cereau mită de la o persoană, au fost reţinuţipentru 24 de ore, ei urmând să fie prezentaţi, marţi, Curţii de Apel Bucureşti,cu propunere de arestare preventivă.

ProcuroriiDirecţiei Naţionale Anticorupţie îi cercetează pe Georgel Ovidiu Negură, ofiţerde poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii OrganizateBucureşti - şef Birou Sector 1, pe Mihai-Claudiu Ionaşcu şi George RobertCoporîie, ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a CriminalităţiiOrganizate Bucureşti, potrivit unui comunicat remis, marţi, de DNA.

Procurorii au stabilitcă în 25 februarie 2011, Georgel Ovidiu Negură a pretins de la un denunţătorsuma de 3.000 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă angajaţidin cadrul Laboratorului de Analize a Drogurilor pentru a-i convinge să emităun certificat de analiză negativ pentru produsele etnobotanice aparţinând uneipersoane cercetate într-un dosar penal pentru trafic de droguri.

Negură, ajutat deMihai-Claudiu Ionaşcu şi George Robert Coporîie, a primit, luni, suma de 3.000euro pe care o pretinsese anterior de la denunţător, aceştia fiind prinşi înflagrant delict.

Celor trei li s-auadus la cunoştinţă acuzaţiile, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Ei vor fiprezentaţi, marţi, Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivăpentru 29 de zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image