2018-12-19 01:31


Omorât în bătaie cu lopata

 |  21:00
Omorât în bătaie cu lopata

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, tată al unui copil minor, şi-a pierdut viaţa după ce a fost bătut de un tânăr de 18 ani, membru al unui clan interlop din Buftea. Agresorul a fost reţinut cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Evenimentul a avut loc luni seară, în jurul orei 23.00, pe strada 23 August, din Buftea. Un tânăr, Cristian Dăscăluc, în vârstă de 27 de ani, a băut cu mai mulţi prieteni la un bar. Apoi au plecat spre case. Pe drum au fost ajunşi din spate de membrii clanului Gagaia, Marian Vasile, Cristi Vasile, George Vasile - respectiv tată, fiu şi unchi. Unul dintre aceştia, Marian, l-a lovit pe Cristi cu un par în timp ce George Vasile, zis Gagaia, l-a lovit pe celălalt. Chiar dacă Dăscăluc a căzut la pământ, agresorii au continuat să-l lovească, spun martorii. În schimb, anchetatorii spun că cel care l-a omorât pe Dăscăluc, dându-i lovitura fatală, este Cristian Vasile. Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp şi a început manevrele de resuscitare. Cu toate acestea, Cristian Dăscăluc a murit în drum spre spital.

Procurorul Bogdan Staicu, în urma audierilor, a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Cristian Vasile, în vârstă de 18 ani, urmând ca azi autorul să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav. Victima era căsătorită şi are un băiat minor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...