2019-01-23 09:29


Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat CONDIŢIONAT

 |  11:21
Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat CONDIŢIONAT

Magistraţii Tribunalului Braşov au dispus miercuri, printr-o decizie definitivă, eliberarea condiţionată a omului de afaceri braşovean Ioan Neculaie, în dosarul în care a fost condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

''Magistraţii au dispus miercuri eliberarea condiţionată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestaţia Ministerului Public. Decizia este definitivă'', a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu, potrivit Agerpres.

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost reţinut la Vama Giurgiu, apoi transferat la Penitenciarul Codlea unde a executat o parte din pedeapsă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-20

TAGURI: ioan neculaie, eliberat conditionat,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Iun 2018

Pica systemul de jumulire a celor cu negrisori
ANONIM
20 Iun 2018

Fotografia este a altuia care este de mai mută vreme eliberat ?
MITICA GOARNA
20 Iun 2018

Meseriasi jurnalisti! Una este persoana din fotografie si alta este cea din articol! Ne mai miram ca exista manipulare in presa?
ANONIM
20 Iun 2018

EXCROCUL DIN POZA TREBUIE SA RAMANA DOAR CU AVEREA CARE O AVEA IN 1989. Ca securist necalificat nenorocit a profitat de faptul ca a facut parte din GASCA CELOR CARE L-AU UCIS PE MARIN CEAUSESCU LA VIENA. Si ca toti cei peste 280 de SPURCATI TICALOSI AI NATIEI CE RASPUNDEAU DE AFACERILE ECONOMICE EXTERNE ALE RO si-au insusit pe persoana fizica toate creantele externe ale RO existende la sfarsitul anului 1989 pe care ulterior le-a folosit la cumpararea activelor ROMANIEI.
ANONIM
21 Iun 2018

BANI FURATI SAU RECUPERAT ?
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...