2019-01-23 23:03


Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist, transferat la Spitalul Penitenciar Rahova

 |  09:59
Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist, transferat la Spitalul Penitenciar Rahova

Omul de afaceri turc, care a accidentat grav un poliţist de la Brigada Rutieră, a fost transferat la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. În acest timp, agentul se află în comă indusă, el fiind supus mai multor intervenţii chirugicale.

Ancheta continuă în acest caz, procurorii urmând să audieze 19 angajaţi ai Brigăzii Rutiere care au participat la razie şi la prinderea omului de afaceri, potrivit b1.ro.

Poliţistul rănit a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi se află în comă indusă.

Şoferul turc care a intrat cu maşina într-un poliţist de la Brigada Rutieră este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Ancheta în acest caz este efectuată de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Procurorul de caz, Rareş Stan, a precizat, că bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. De asemenea, şoferului turc i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"S-a emis un mandat în lipsă pentru suspect, însă audierea acestuia la spital nu a fost posibilă. Starea medicală nu permite audierea lui", a afirmat procurorul.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei pentru a efectua un control în trafic.

În momentul în care agentul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, după care a accelerat şi l-a lovit pe poliţist. Agentul a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, el fiind prins ulterior în Pipera. Din cauza vitezei excesive, acesta a lovit un scuar şi a fost proiectat într-un gard.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-04
Citeste si:
Mandat de arestare în lipsă pentru omul de afaceri turc care a accidentat un poliţist de la Brigada Rutieră
Poliţistul accidentat de un afacerist turc, în stare deosebit de gravă
Gabriel Oprea l-a vizitat pe poliţistul accidentat grav de un şofer turc: E important să fim camarazi şi la greu
Poliţist de la Brigada Rutieră, implicat în accident. Şoferul care l-a lovit cu maşina, cercetat pentru tentativă de omor

TAGURI: om, afaceri, turc, accidenteaza, politist, transfera, spital, penitenciar, rahova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
04 Aug 2015

MAI MULT CA SIGUR SOFERUL ERA CU CAPUL IN MAGAZINUL DE VISE...LUASE SI EL O NARGHILEA LA BORD...SI IN LOC DE POLITIST A VAZUT O BLONDA CU STEGULETUL DE LA RALIU... CHESTIA INCREDIBILA ESTE CA TEHNOLOGIA DE ASTAZI PERMITE CHIAR SA PRODUCI ARTIFICIAL ASEMENEA HALUCINATII...NU TREBUIE NEAPARAT SA TE DROGHEZI...SA NE TRAIASCA LICURICIUL... EU AM ZIS INCA DIN 1995 CA CINEVA FACE EXPERIMENTE SADICE IN ROMANIA...SI UITE CA 20DE ANI MAI TARZIU AI TOT FELUL DE CHESTII INCREDIBILE...PARANORMAL,NU-I ASA?MILIARDELE DE EURO AU FOST MIZA...NU SUNT SIGUR DE CAZUL TURCULUI,,HABAR NU AM CE INVARTEA...DAR STIU DE ALTE CAZURI SIMILARE....SI CREDETI-MA SUNT FOARTE MULTE
STRATEG
04 Aug 2015

Nu inteleg , cu un coleg de al lor pe capota ? Si nu aveau pistoale in dotare ? Daca facea cineva in Turcia , ce urma ?
Random imageUltimele stiri

loading...