2019-02-20 10:24


”Omul în alb” al Jandarmeriei, AUDIAT de procurorii militari: ”M-ați văzut pe mine agresiv...”

 |  16:42
”Omul în alb” al Jandarmeriei, AUDIAT de procurorii militari: ”M-ați văzut pe mine agresiv...”

Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei a fost audiat de procurorii militari. Cătălin Paraschiv a fost citat în calitate de martor, în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august.

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea de la audiueri, dacă îşi asumă că ar putea răspunde penal, el a afirmat că şi-a asumat acest lucru atunci când şi-a condus oamenii în Piaţa Victoriei. De asemenea, întrebat dacă s-a justificat agresivitatea jandarmilor, el a spus: „Dacă m-aţi văzut pe mine agresiv...”

Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei a refuzat să răspundă altor întrebări ale jurnaliştilor.

„Nu pot da nicio declaraţie pe parcursul anchetei, sunt militar. Va da detalii Parchetul sau avocatul meu dacă va fi cazul”, a spus Paraschiv.

Îmbrăcat în alb și cu o eșarfă la gât, colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv,  șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, a fost surprins, pe 10 august, de unul dintre fotografii agenției InquamPhotos pe Calea Victoriei, în fața jandarmilor, în timp ce le dădea indicații dintr-o postură asemănătoare unui dirijor. Jandarmii sunt aliniați în fața acestuia și ascultă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-23

TAGURI: omul in alb, jandarmerie, protest, audiat, procurori, catalin paraschiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SLUGA PSD
23 Aug 2018

Acest mercenar , slugoi al mafiei sa explice cine i-a dat ordin pentru masacrarea demonstrantilor pasnici si de ce nu a extras huliganii platiti de psd si adusi de codrin cap de pula.
CE ZICE ĂSTA?
23 Aug 2018

Răspunde printr-o interogație aproape...”m-ați văzut pe mine agresiv...”?!? Iar dacă NU, înseamnă că nici jandarmii ”lui” n-au fost! Ce pervers! Cum dracu n-ai fost agresiv cumetre, când ei ascultau de semnele CLARE pe care le făceai...ÎNCOTRO S-O IA, PE CINE SĂ SNOPEASCĂ...ADICĂ DIN OCHI, GESTICULÂND, CHIAR ARTICULÂND VOCAL, ADICĂ PE GURĂ! Cum de te ascultau? Simplu! Pentru că erai șeful lor, PANARAMĂ! Într-una din fotografii, treceai prin fața jandarmilor, puțin cocoșat ținând pumnul stâng strâns, iar cu dreapta sus făceai niște însemne, de parcă măsurai agresivitatea transmisă de la gheneralul de armată soldaților, pentru a-i impulsiona spre bravură, înainte de ASALT!
NUMAI FAȚA
23 Aug 2018

Când i-o văd, mă furnică podul palmelor și vârful piciorului care VREA să-i aplice una în părțile moi! OM ÎNSEMNAT ȘI BUBOS! Mai sunt și alții ca el...”săracii” de ei, n-or avea bani să-și scoată ÎNSEMNELE de oameni ai dracului de pe față!
NERO
23 Aug 2018

HIMMLER URECHIAT MUTRA DE RETARD HANDICAPAT DIN NASTERE , ESTI UN UCIGAS DE CETATENI PASNICI . DACA MAI APARI LA ALTA MANIFESTATIE NU TE IARTA CETATENI . OAMENI GAZATI DE TINE O BLESTEAMA PE MATA CA TEA FACUT UCIGASI
JIGODIA PARASCHIV
24 Aug 2018

PINA NU TE VEDEM IN PUSCARIE , NU NE VOM LINISTI . AI RANIT MII DE OAMENI ANIMALULE , SLUGOIULE PSDIST .
ANONIM
24 Aug 2018

un singur bosorog cu mintile imprastiate posteaza non stop
ANONIM
24 Aug 2018

și un singur anonim - prost de dă în gropi, crede că știe cine postează!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...