2019-03-22 08:51


Onțanu atacă edilii Sectorului 2 ai Capitalei

 |  10:42
Onțanu atacă edilii Sectorului 2 ai Capitalei

ADER Sector 2, partid condus de fostul edil Neculai Onțanu, somează edilii sectorului 2 să fie transparenți și să respecte legea.

După ce viceprimarul sectorului 2 al Capitalei, Daniel Popescu, a făcut o declarație halucinantă în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Sector 2 al Capitalei, când a fost întrebat de aleșii locali de ce au primit proiectele abia la începutul ședinței: "nu este nevoie să se citească proiectele, ci să fie primite", cu alte cuvinte, aleșii locali ar trebui să voteze fără să citească proiectele- ADER Sector 2 a somat edilii sectorului 2 să respecte legea transparenței. 

"ADER Sector 2 somează edililii Sectorului 2 să voteze cu responsabilitatea proiectele privind dezvoltarea Sectorului 2 al Capitalei. Totodată, ADER Sector 2 cere ca toate proiectele de hotărâre de Consiliu Local să fie afișate în dezbatere publică înainte cu cel puțin 10 zile de ședință", se precizează în comunicatul de presă emis de ADER Sector 2.

Fostul edil al Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onțanu, are un nou partid, după ce Tribunalul București a admis, pe 23 aprilie, cererea lui Neculai Onțanu de înregistrare a partidului „Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie” (ADER) în Registrul partidelor politice. Printre membrii fondatori ai partidului se află Marius Cosmescu (fost consilier local UNPR sector 2) și Ioan Gherghina (medic).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-31

TAGURI: sector 2, bucuresti, ontanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
31 Mai 2018

Ioan Gherghina medic, daca s-a bagat in combinatie politica cu ciocanaru nicovala, fierar betonist Neculai Onțanu (nepotul VItoriei Lipan) insemna ca el e priceput ca doctorul CIOMU taie tot ce-i in fata bisturiului.................In Ro nu exista formatiuni sau partide politice de interes general sau national ci numai grupari infractionale de crima organizata...............
TRADATORI DE TARA
02 Iun 2018

SI CE SE PUPA PE DINTI CU GENERALISIMUL DE CARTON OPREA SI AI LUI . FACUT GENERAL DEA MOACA , FARA ALTE GRADE , PE TIMP DE PACE . MAI MULTI GENERALI DE CIT ARMATA CHINEZA
ANONIMUS
04 Iun 2018

Toate proiectele primariei sectorului 2 au fost facute si pe vremea lu Ontanu si acum fara conbsultarea populatiei si cu pierderea de bani europeni. Din pacate fostul primar are memoria scurta, caci si atunci au fost numeroase firme favorizate, de la spatii verzi la reabilitari termice. Amenajarile din Parcul Tei supra aglomerate s-au facut fara consultarea publica, de niciun fel. Fostul primar viseaza cu noul partid sa mai ocupe fotoliul primariei. Actualul primar Toader are aceiasi atitudine ca si primarul general, nu tine cont de pararea bucurestenilor, dovada ca apucaturile si mentalitatile comuniste nu au disparut.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...