2019-03-24 00:55


Opt persoane au fost la un pas de TRAGEDIE după s-au răsturnat cu barca pe Dunăre

 |  12:30
Opt persoane au fost la un pas de TRAGEDIE după s-au răsturnat cu barca pe Dunăre

Opt persoane s-au răsturnat cu barca în Golful Musura din Dunăre, fiind la un pas de înec. Noroc cu poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina,care au intervenit imediat pentru salvarea acestora, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF), scrie Agerpres.

"În data de 13.07.2018, în jurul orei 16,30, poliţiştii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost sesizaţi telefonic de către un lucrător de la Staţia Meteo Sulina despre faptul ca în Golful Musura, în dreptul staţiei meteo, s-a răsturnat o ambarcaţiune cu mai multe persoane la bord. Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, deplasându-se în zona cu doua ambarcaţiuni rapide, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri", se scrie într-un comunicat.

La scurt timp, persoanele au fost recuperate din apă de catre echipajele poliţiei de frontieră şi aduse în siguranţă în Portul Sulina, unde au fost preluate pentru investigaţii medicale amănunţite, de personalul medical de la Serviciul de Urgenţă Sulina.

Cele opt persoane, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani, se deplasau cu ambarcaţiunea în scop turistic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-14

TAGURI: tragedie, opt persoane, rasturnat, barca, dunare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...