2019-05-20 21:52


UPDATE. Opt turişti inconştienţi s-au RĂTĂCIT în Bucegi. Traseul pe care s-au aventurat era ÎNCHIS şi cu risc de AVALANŞĂ

 |  15:42
UPDATE. Opt turişti inconştienţi s-au RĂTĂCIT în Bucegi. Traseul pe care s-au aventurat era ÎNCHIS şi cu risc de AVALANŞĂ

Jandarmii şi salvamontiştii din Sinaia au plecat duminică în căutarea unui grup de opt persoane, rătăcite pe Valea Peleşului, din munţii Bucegi. Important de ştiut e că traseul era închis şi cu risc de avalanşă.

UPDATE 16.34. Deşi iniţial se ştia că e vorba de doar opt turişti, până lanurmă 14 persoane au fost salvate, duminică, după ce s-au aventurat să meargă cu snowboard-ul pe Valea Peleşului din munţii Bucegi, traseu care este închis, în zonă fiind montate şi plăcuţe care interzic accesul.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, jandarmii montani din Sinaia fost solicitaţi prin 112, de două ori, la orele 12.45 şi 13.30.

Era vorba despre sesizări legate de recuperarea a două grupuri de persoane, respectiv un grup de patru persoane iar celălalt de 10 persoane, care au pătruns pe traseul Valea Peleşului din staţiunea Sinaia şi nu şi-au mai putut continua deplasarea din cauza terenului accidentat şi a zăpezii troienite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-25

TAGURI: turisti, rataciti, bucegi, traseu inchis, avalansa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG