2017-01-19 11:15

EVENIMENT


Oraşul Sângeorz-Băi, scotocit de poliţişti

 |  20:14
Oraşul Sângeorz-Băi, scotocit de poliţişti

Zecetineri au fost reţinuţi în oraşul bistriţean Sângeorz-Băi, pentru consum şitrafic de droguri, măsura fiind luată în urma unor percheziţii făcute depoliţişti şi procurori DIICOT, care au ridicat pentru audieri aproximativ 50 depersoane, mulţi fiind elevi.

Potrivitunor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, dintotalul celor audiaţi, majoritatea tineri, unii elevi, nouă au fost reţinuţipentru 24 de ore. Aceştia se află în arestul Inspectoratului Judeţean dePoliţie Bistriţa-Năsăud şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunerea dearestare preventivă.

Primaruloraşului Sângeorz-Băi, Roland Vening, a declarat că a reclamat poliţiei încădin vara anului trecut că într-un local din oraş se consumă droguri. "Noiam observat că vin acolo, în fiecare weekend, maşini din alte judeţe, Tulcea,Galaţi, Constanţa şi că tinerii ieşeau de acolo ameţiţi, o fetiţă chiar aleşinat la şcoală. Nu ştim dacă din cauza consumului de droguri, dar cert estecă s-a întâmplat ceva”, a spus primarul.

Ela declarat că, duminică, au avut loc descinderi şi percheziţii la Sângeorz-Băi,unde au fost audiate peste 50 de persoane, majoritatea tineri. "A fost ceamai amplă acţiune organizată de poliţişti. Ştiu că de când am reclamat situaţiaaceea şi până în prezent au supravegheat zona şi au aşteptat momentul în caresă aibă probe", a spus primarul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image