2019-02-21 02:36


Orban, audiat la DIICOT. Liderul PNL, explicaţii în dosarul deschis pe numele VIORICĂI DĂNCILĂ

 |  11:24
Orban, audiat la DIICOT. Liderul PNL, explicaţii în dosarul deschis pe numele VIORICĂI DĂNCILĂ

Ludovic Orban, preşedintele PNL, este audiat, marţi de la ora 10.00, de procurorii DIICOT, în dosarul deschis în urma sesizării împotriva premierului Viorica Dăncilă, în care o acuză de înaltă trădare din cauza intenţie mutării ambasadei României din Israel.

„Am fost citat de procurorii DIICOT, care au început urmărirea penală in rem pentru cercetarea faptelor şi în mod evident voi comunica toate informaţiile pe care le cunosc legat de subiectul în cauză. Sesizarea mea se referă la posibilitatea comiterii a patru infracţiuni posibile. (...) Eu am fost invitat să dau declaraţie, voi da declaraţie, voi pune la dispoziţia procurorilor informaţiile pe care le cunosc din media, din surse deschise, urmând ca procurorul să efectueze cercetarea conform legii. Sesizarea mea nu se referă la fondul deciziei, ci la modul în care a fost luată decizia, la modul în care Liviu Dragnea şi Vasilica Viorica Dăncilă au acţionat, încălcând prevederi ale Constituţiei şi prevederi ale legilor în vigoare. Nu am nimic contra statului Israel. Această interpretare a fost dată în mod eronat de Liviu Dragnea. Toate informaţiile se bazează pe surse deschise", a declarat Ludovic Orban, înainte de a intra la audieri, potrivit Mediafax.

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală cu privire la fapte pentru infracţiuni de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională în cazul plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. Procurorii au început urmărirea penală pentru fapte, încă din data de 7 iunie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-03

TAGURI: LUDOVIC ORBAN, diicot, audiere, dosar, viorica dancila,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ILIE
03 Iul 2018

Domnul Orban a făcut sesizarea . ca personă fizică. Ca persoană fizică nu avea de unde să aibe acces la informațiile folosite. Deci el ca persoană fizică a folosit consilierii și datele deținute de președintele PNL-ului. Curat murdar coane Orbane.!
@ ILIE
03 Iul 2018

Încurcate sunt căile palmierului STERP ...încearcă cu toti prosti....pe toate căile....poate poate
ANONIM
03 Iul 2018

Partidul acesta de criminali de la 1907 trebue sa dispara definitiv de pe fata pamantului iar parlamentul trebue sa condamne crimele lor
VETERINAR
04 Iul 2018

Bre sica-mandolina mica, mergi la "consult" la Spitalul Nr.9, poate iti ofera o camera izolata cu baie rece , camasa gratuita cu maneca la spate si alte facilitate destinate pacientilor incurabili !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...