2018-12-14 22:28


Orbit de gelozie. Un român din Spania şi-a ucis concubina şi a arătat-o rudelor prin webcam

 |  19:00
Orbit de gelozie. Un român din Spania şi-a ucis concubina şi a arătat-o rudelor prin webcam

Unsibian şi-a ucis concubina şi apoi i-a arătat tatălui său prin webcam isprava.Acesta a alertat poliţia, iar în 40 de minute autorităţile spaniole l-auîncătuşat pe criminal. Din primele cercetări se pare că mobilul crimei a fostgelozia. Mai grav este faptul că o fetiţă de numai 3 ani a asistat la modul încare i-a fost omorâtă mama. Criminalul riscă 25 de ani de închisoare.

Lunidupă-amiază, IPJ Sibiu a fost pus pe jar de un copşănean care le-a spus că fiulsău a ucis-o pe concubina sa şi acum vrea să o omoare şi pe sora acesteia învârstă de 13 ani. Numai că fapta a avut loc în Spania, în localitatea Torrejonde Ardoz de lângă Madrid. Tătăl acestuia a spus că fiul său i-a povestit prinintermediul messengerului că fata cu care trăia era gravidă în luna a cincea,dar nu cu el, ci cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet. S-au certat peaceastă temă şi într-un exces de furie a sugrumat-o. Părintelului nu i-a venitsă creadă. Ca să confirme fapta, tânărul a purtat pe braţe victima în faţacamerei web. Atunci, tatăl său a văzut mai multe urme de violenţă pe gâtulvictimei. Individul a spus că o va omorî şi pe sora victimei, iar apoi se vaarunca de la etaj.

Plecândde la aceste informaţii, poliţiştii români au luat imediat legătura cu ataşatulde Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României de la Madrid şi a fostînştiinţat Interpolul. Asta se întâmpla la ora 15.00. În numai 40 de minute, înapartamentul situat la etajul 4 al unui bloc din Torrejon de Ardoz au descinspoliţiştii spanioli. Aceştia l-au găsit în casă pe Dorel Marcu, în vârstă de 21de ani, o fetiţă de 3 ani şi cadavrul unei femei, identificată ca fiind ViorelaMoldovan, în vârstă de 19 de ani, din Copşa Mică. La numai 10 minute de ladescinderea poliţiştilor spanioli a ajuns şi sora victimei, în vârstă de 13ani.

Veciniispun că au auzit zgomote noaptea, dar nu au sunat la poliţie pentru că erauobişnuiţi cu scandalurile celor doi români. Potrivit cercetărilor preliminarii,victima murise de câteva ore şi nu mai putea fi salvată. Din fericire, copiiiau scăpat cu viaţă şi vor fi luaţi în custodie de autorităţi, până se vastabili un aparţinător legal. Marcu Dorel şi Viorela Moldovan locuiau într-ozonă rău famată, unde se află multe bordeluri şi se comit frecvent infracţiuni.Autorităţile spaniole nu ştiu cu ce se ocupau cei doi români, dar tatăl luiDorel spune că acesta muncea în construcţii.

MarcuDorel riscă 25 de ani de închisoare pentru omor. El a fost reţinut şi urmeazăsă fie arestat.

Crima a trezit uraspaniolilor împotriva românilor

Oribilacrimă comisă de tânărul român de 21 de ani, Dorel Marcu, care şi-a strangulatsoţia şi apoi i-a arătat cadavrul pe webcam familiei din România, a trezit dinnou ura unei părţi a spaniolilor la adresa românilor. Ştirea a fost prezentatăde peste 200 de publicaţii spaniole, de la cele centrale până la celeregionale, iar reacţiile cititorilor sunt pline de indignare şi furie.

Doararticolul din 20minutos.es a strâns peste 70 de comentarii în câteva ore de lapublicare. "La ce vă aşteptaţi de la români? Eu nu îi vreau nici dacă arfi suflaţi cu aur. Mi-e silă de ei", scrie carmensin.

Andres187este şi mai "înţepător": "Eu am citit până am văzut că scria «român».Mi-a fost suficient".

Charliebis spune: “De ce aceste poveşti sunt,de obicei, despre români magrebieni,ecuadorieni sau britanici?În mod normal, nu văd astfel de ştiri despre chinezi, polonezi, germani,olandezi etc. Există,de asemenea, şi câteva comise de spanioli. Acesta nu este rasism sau xenofobie, este logicaa cifrelor...” şi primeşte un răspuns de la David189: “Nu aţivăzut casele în care stau ţigani români, cei care cerşesc pestradă. Sunt cu adevărat palate”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-16

Mai multe imagini:
Orbit de gelozie. Un român din Spania şi-a ucis concubina şi a arătat-o rudelor prin webcam
zoom
Orbit de gelozie. Un român din Spania şi-a ucis concubina şi a arătat-o rudelor prin webcam
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...