2018-12-12 14:05


PACT. Omul lui Ponta la CSM

 |  19:09
PACT. Omul lui Ponta la CSM

Procurorul Daniel Horodniceanu este favorit în cursa pentru şefia DIICOT. El este propunerea ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, prietenul şi subalternul lui Victor Ponta. Horodniceanu va fi intervievat azi de plenul Consiliului Superior al Magistraturii.

Avizul va fi transmis marţi la Ministerul Justiţiei şi va însoţi propunerea ce va fi înaintată de Cazanciuc preşedintelui Klaus Iohannis. Cazanciuc declara, în 14 aprilie, că preşedintele Klaus Iohannis a fost informat despre propunerea ca Daniel Horodniceanu să preia şefia DIICOT, el adăugând că şeful statului va stabili dacă este sau nu de acord cu această nominalizare după ce magistratul va fi audiat la CSM. Horodniceanu îi va succeda Alinei Bica, trimisă în judecată în dosarul despăgubirilor ANRP.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: procuror, daniel, horodniceanu, sef, diicot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MITURA
03 Mai 2015

C O A B I T A R E A sa traiasca JUSTITIA s-o INFLOREASCA ca la noi la nimenea..............
URA BRAVO OO
03 Mai 2015

Foarte bine . A urmarit o fufa centurista ciu 100 oameni , toate serviciile , cu toate aparatele , au avut de lucru , a plimbat 100 masini pina la Bucuresti si retur . A urmarit 6 luni o salariata cu chiloti in cur si pisata pe ea , care venea la institutia publica , cu chiloti tanga . Nu ca ii tin apararea , dar el divortase , din cauza curvei , centuriste , facuta sefa de birou si statea , sugea , sub birou , in timpul serviciului . Parca el cind sa insurat nu sa interesat de nevasta , sau invers . Ii intreba acolo si gata , facea dosarul . Poate gaseste dosarul de la Brasov cu inregistrarile , cu Basescu si Blejnar . Curvele 10 ani au aranjat hoti cu Ioan Oltean , Pinalti , Fenechiu , aia cu bombele , la doi pasi , Piatra Neamt si el nu stie nimic . Sau afacerile cu vama , sau altele . Poate scoate bani de la BICA SI UDREA furati , sau combinatul de pasari de la Iasi , a lui Becali , care a disparut si 1000 salariati , dati afara . Ce stie de combinat 20 - 30 milioane disparute .
Random imageUltimele stiri


loading...