2017-01-24 15:14


Palatul portocaliu al lui Bercea Mondialu’

 |  15:13
Palatul portocaliu al lui Bercea Mondialu’
Proaspătarestat în dosarul de tentativă de omor, cumătrul lui Mircea Băsescu, SanduAnghel, zis Bercea Mondialu’, esteproprietarul unei case impresionante, care sfidează chiar şi vestitele palateale romilor din comuna teleormăneană Buzescu. Aflată în comuna Drăgăneşti-Olt,ea a fost surprinsă de fotograful Constantin Duma, după cum relateazăredactorul site-ului de ştiri , Dragoş Bota.

Recursullui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, împotrivamăsurii de arestare preventivă pe 29 de zile, dispusă de magistraţiiTribunalului Olt, pentru tentativă la omor calificat, după ce şi-ar fiînjunghiat un nepot, va fi judecat, mâine, de judecătorii Curţii de ApelCraiova.

Înactul de sesizare al Tribunalului Olt, prin care procurorii au solicitatemiterea mandatului de arestare preventivă, se arată că Bercea Mondialu’"exercită presiuni asupra persoanei vătămate" sau încearcă o "înţelegerefrauduloasă" cu aceasta. De asemenea, procurorii din Olt consideră că "inculpatul încearcă săzădărnicească în mod direct sau indirect aflarea adevăruluiprin influenţarea unei părţi, a unui martor sau expert ori prin distrugerea,alterarea sau sustragerea mijloacelor materiale de probă". Procurorii maisusţin că Bercea Mondialu’a încercat să se sustragă cercetărilor, ei apreciind că SanduAnghel ar fi săvârşit o infracţiune pentru care legea prevede o pedeapsă maimare de patru ani. "Există probe că lăsareasa în libertate prezintă un pericol concret pentru ordinea publică",se mai arată în documentul procurorilor de la Parchetul de pe lângă TribunalulOlt.

"MirceaBăsescu este un om neimplicat politic. Nu este în politică. A botezat, dar astanu i-a folosit lui Bercea Mondialu' la nimic, după cum vedeţi. Constataţi căi-ar fi folosit la ceva? Chiar dvs. îmi spuneaţi că a fost arestat 29 de zile.La ce credeţi că i-a folosit? Legea trebuie aplicată oricărui om, indiferentcine este el şi cine i-a botezat copiii. Nu cred că a avut vreun folos de peurma botezului de anul trecut sau eu cel puţin nu constat, poate constataţi dvs." TraianBăsescu, preşedinteleRomâniei


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MENATWORK
21 Feb 2011

Pana si palatul era pedelist....dar parca Bercea l-a sustinut pe Geoana, ar trebui sa spuneti ca e o razbunare a lui Basescu
Random image