2019-03-22 14:30


Parchetul General s-a autosesizat și verifică ACUZAȚIILE lui Dragnea la adresa şefului SPP

 |  14:20
Parchetul General s-a autosesizat și verifică ACUZAȚIILE lui Dragnea la adresa şefului SPP

Parchetul General s-a autosesizat și a dispus efectuarea de verificări în legătură cu acuzaţiile aduse de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa şefului SPP, Lucian Pahonţu.

Șeful PSD a afirmat, luni, la postul Antena 3, că vicepremierul Paul Stănescu este cel care a denunţat o propunere venită din partea lui Pahonţu. "Mai mulţi colegi mi-au zis că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât e cazul. Şeful SPP n-are de ce să interacţioneze cu premierul sau cu membri ai Cabinetului. (...) Este un coleg de-al nostru - de mine s-a ascuns - Paul Stănescu. Probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă. El a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui - eu cred că vorbea doar în numele dumnealui - şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o să fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului", a afirmat Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: dragnea, parchet general, verificari, acuzatii, sef spp, lucian pahontu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
31 Ian 2018

deci nu e vorba de spionaj*** ci de "capul lui Motzoc", daca se vorbeste de 'executie", banuind totusi ca nu ar fi vorba de una fizica, desi un exemplu nu ar strica...(*** -sesepeul asta de la bun inceput a fost format, expres, pentru a spiona demnitarii, este absurd ca cineva sa creada altfel...Ca formal se spune ca bla si bla, este doar parte din scenariul spionajelor, oriunde si oricand...)
ANONIM
31 Ian 2018

DREAK-NEA SI CU DERBEDEII RETARZI DIN GASCA LUI DE TRADATORI DE NEAM VOR SA FACA ROMANIA PRECUM TELEORMANUL un tinut ala saraciei, umilintei, al bestiilor ordinare. ACEST gunoi uman, PUI DE MILITIAN REPETENTUL NATIUNII CAT A FOST BULIBASA LA TELEORMAN L-A AVUT ca stat paralel PE NITULESCU CARE L-A INCURCAT IN A ACAPARA TOT JUDETUL IMPREUNA CU securistul ION NICOLAE. TOATE PARTIDELE APARUTE POSTCOMUNISM CARE AU FOST IN PARLAMENT SAU LA GUVERNARE TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII (pentru jaful, furtul national comis prin asa zisa privatizare si pentru legile imorale, neomenesti, emise impotriva firi si a interesului general-national), iar liderii acestora TREBUIE CAZATI CAT MAI URGENT IN PENITENCIARE PANA NU FUG DIN TARA .
ANONIM
31 Ian 2018

Este o continuare a programului de denigrare a institutiilor statului de catre mafia bolsevico-stalinista a psd-alde -udmr. Condamnatul drak-nea doreste si un SPP paralel doar pentru mafia lui de borfasi. Acum Romania are doua guverne paralele , unul de forma (dancila) iar altul care conduce format din penalii puscariabili :tariceanu, drak-nea, valcov, chitoiu . Toti o apa si un pamant.
ANONIM
31 Ian 2018

Parchetul general ??? Ce cauta el sa cerceteze o entitate militară???.... taica lazăr vrea sa faca valuri sau sa ne confirme prostia din capul lui ?!
@ANONIM....
31 Ian 2018

Bine zici = dar cine să-i ”cazeze” în penitenciare, că-s tot de-ai lor ȘI PE-ACOLO! Apoi, SPECIAL nu au rezolvat problema penitenciarelor, de au dat drumul la tâlharii periculoși, violatori, etc...pe motive de nerespectare a drepturilor omului!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...