2018-12-12 01:12


Patron din Timişoara, sub control judiciar după ce a lovit mai multe persoane cu maşina

 |  11:50
Patron din Timişoara, sub control judiciar după ce a lovit mai multe persoane cu maşina

Patronul firmei de tractări auto din Timişoara va fi cercetat sub control judiciar după ce a lovit cu maşina mai multe persoane, în urma unui scandal izbucnit într-o parcare privată, potrivit unei decizii a Judecătoriei Timişoara.

Procurorii au precizat că patronul firmei de tractări auto "Îngerii Galbeni", Sorin Nedelcu, va fi cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru loviri şi alte violenţe şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, transmite Mediafax.

Magistraţii de la Judecătoria Timişoara au luat această decizie duminică noaptea. Ea nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Timiş.

Poliţiştii care au intervenit la locul scandalului au precizat că reprezentanţii firmei de tractări auto "Îngerii Galbeni" au ridicat pe platformă, dintr-o parcare privată din Timişoara, o maşină în care se afla şoferul, Horia Balta, profesor la Universitatea Politehnica din Timişoara.

Acesta a refuzat să coboare din maşină, autoturismul fiind ridicat pe platformă. Angajaţii firmei au părăsit locul şi au abandonat maşina de tractări cu tot cu autoturismul şi cu şoferul în parcarea privată.

În zonă s-au adunat aproximativ 20 de tineri pentru a-l susţine pe profesorul universitar care protesta în autoturismul ridicat pe platformă.

Poliţiştii au precizat că în parcare a sosit ulterior şi patronul firmei de tractări auto "Îngerii Galbeni", Sorin Nedelcu. Acesta a decis să renunţe la orice fel de pretenţii financiare şi să dea jos de pe platformă autoturismul profesorului universitar.

Totuşii, tinerii din parcare au început să îi ceară socoteală patronului pentru alte presupuse abuzuri ale acestei firme, moment în care cineva ar fi încercat să înţepe cauciucurile de la maşina lui Nedelcu.

Atunci, Sorin Nedelcu s-a urcat în maşina sa şi a pornit fără să se asigure, el lovind mai multe persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: patron, timisoara, control, judiciar, loveste, persoana, masina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CONSTIINTA STRICATA
30 Noi 2015

Un Magar Parsiv de Haita Universitara . A facut expre cu mafia , pentru provocarea soferilor . Asa respecta el legea ? Eu daca eram il duceam direct in Bega cu masina cu tot , sa il inec ca pe un sobolan borit de Ghertoi inbuibat Golan .
JOCUL IELELOR
01 Dec 2015

Iar gasca lui taiau cauciucurile macaralei . Venise cu cutite , la proteste pasnice. Au venit intarituri pasnice , studenti lui drogati
Random imageUltimele stiri


loading...